Rca-Ieftin.ro este unul dintre cele mai populare site-uri online pentru servicul RCA. Pentru cei care nu știu, RCA-ul este o asigurare obligatorie de răspundere civilă auto prin care terții prejudiciați în urma unui accident sunt despăgubiți. Aici, intră cazuri precum daune la autovehicule, vătămări corporale, decese sau pagube duse proprietarilor. RCA-ul este obligatoriu pentru toate autovehiculele înmatriculate sau supuse înmatriculării în România. Site-ul este activ de peste 11 ani iar în tot acest timp peste foarte mulți clienți au fost mulumuți, doar în anul 2017 au fost peste 111.000.

Serviciul este unul dintre cele mai vechi și are printre cele mai bune prețuri. De amintit că RCA-ul este obligatoriu iar cine nu are o poliță poate primi amendă, i se poate ridica talonul sau numerele. Scopul poliței de asigurare are ca scop ca cel păgubit sp primească în mod obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite. Pe site regăsim oferte pentru RCA, Casco, Asistență ruriere, Călătorie și asigurări pentru locuință.

Pentru a afla costul unei polițe, pe site avem la îndemână un formular prin care putem afla. Trebuie să introducem informații desre autovehicul precum starea de înmatriculare, numărul de înmatriculare, categoria, marca, modelul, tipul de costumibl și utilizarea. Alte informații care trebuiesc completate se leagă de datele din certificatul de înmatriculare, datele propietarului curent și datele șoferului principal. Persoanele care dețin mai multe autovehicule vor primi cea mai favorabilă clasă de bonus pentru toate autovehiculele. La achizișia poliței se poate opta și pentru decontarea directa. În cazul unui eveniment, se poate solicita direct pentru soluționarea daunei asiguratorului.

Pe site aveți de asemenea o pagină cu păreri de la clienți, ea are denumirea de testimoniale. Este de remarcat faptul că sunt publicate atât recenziile pozitive cât și cele mai puțin pozitive. Pagina cu întrebări frecvente se poate accesa aici, este o pagină cu multe informații utile. Pe site se pot achiziția polițe de la companii precum: City Insurance, Groupama, Grupului Generali in Romania, OMNIASIG, Euroins, Asirom, Allianz-Tiriac Asigurari, RCA Generali , Asigurari Asirom, ASIGURARI CASCO ALLIANZ. În funcție de companie, se pot încheia diferite polițe, pentru autovehicule, locuință, vacanță, etc. Blogul site-ului se poate accesa la adresa rca-ieftin.ro/blog/, aici sunt publicate articole utile cu privire la polițe, informații utile, infografice, știri, etc.

Vizitează Rca-Ieftin.ro