Rasheed.ro este un magazin ce comercializează parfumuri arăbești originale, punând la dispoziția clienților săi avantaje precum: calitatea produselor, program de fidelizare, livrare gratuită pentru comenzile ce depășesc 250 de lei, posibilitatea de a returna în termen de 30 de zile, ușurința în navigare și siguranța plăților pe site.
Odată adăugate produsele dorite în coșul de cumpărături și completate datele de livrare și facturare, tot ce rămâne de făcut este să așteptați coletul dvs. la ușă. Acesta este trimis prin curier rapid, așa că nu o să întârzie mai mult de 2 zile până intră în posesia dvs.
În cazul în care nu sunteți mulțumit de articolul ales, îl puteți returna doar completând formularul de pe site. Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, îi puteți contacta telefonic sau prin email, iar cei din echipa magazinului vă vor răspunde cu promptitudine și profesionalism.
La un click distanță, în magazinul online rasheed.ro, se află parfumuri pentru femei, pentru bărbați sau unisex, într-o gamă variată și la prețuri competitive.