Una din cele mai cunoscute si apreciate banci din tara si de peste hotare, Raiffeisen Bank isi deschide acum portile online utilizatorilor care pun pret pe rapiditatea cu care obtin informatiile, pe siguranta datelor lor, pe felul in care pot obtine mai rapid un credit, de a deschide un cont sau de a pune bazele unui plan de economisire. Online, clientii Raiffeisen beneficiaza de sustinere in timp real, atat pe chat, cat si telefonic. In plus, pot cauta in zecile de agentii si ATM-uri, pentru a vedea care este cea mai apropiata locatie de unde pot scoate bani sau unde pot gasi un specialist gata sa le ofere solutii la problemele lor. Raiffeisen Bank este o banca ce ofera o gama completa de produse si servicii, al carui istoric incepe in anul 1994 in Romania, o data cu deschiderea primei filiale in Bucuresti. Misiunea celor de la Raiffeisen este sa sprijine dezvoltarea de comunitati prospere si sustenabile, de a intelege nevoile clientilor si de a-i ajuta sa isi atinga potentialul maxim, de a le oferi siguranta, consultanta si servicii financiare usor de folosit.

Valorile pe care mizeaza specialistii Raiffeisen Bank fac referire la integritate, respect fata de clienti, pasiune pentru tot ceea ce fac, colaborare si discernamant, respectarea unor principii si luarea unor decizii bune, chiar si in situatii neclare.

Concret, pe site-ul Raiffeisen.ro clientii isi pot face si gestiona un card de salariat, pot gestiona serviciile de mobile banking, pot sa caute solutii ca sa isi finanteze planurile, pot consulta cursul valutar, pot sa isi calculeze dinainte ratele la creditul pe care intentioneaza sa il acceseze, pot sa consulte avantajele unui cont de economii.

In sprijinul clientilor vin specialistii Raiffeisen care ii ajuta sa isi duca planurile la bun sfarsit, ii insotesc in orice demers financiar, se dovedesc parteneri de incredere, le ofera instrumente online utile pentru o viata mai usoara si produse si servicii personalizate, in functie de nevoile lor.

Asadar, fie ca doresc sa isi cumpere o casa, sa isi finanteze planurile, sa isi asigure o viata linistita o data cu venirea pe lume a unui copil, sa beneficieze de un card de cumparaturi sau sa isi deschida un cont curent, clientii Raiffeisen se vor dovedi foarte multumiti de alegerea facuta.