Magazinul online Pungi-consumabile.ro ofera tuturor doritorilor posibilitatea de a comanda ambalaje unice cu ajutorul carora sa fie mai vizibili si mai apreciati pe piata de profil pe care activeaza. Produsele sunt livrate conform cererii clientilor, conform nevoilor acestora, specialistii fiind motivati in permanenta sa caute variante mult mai bune, la un raport echitabil calitate-pret. Atat ambalajele de hartie cat si de polietilena sunt disponibile in oferta companiei, unul din cei mai importanti si mai apreciati distribuitori nationali in domeniul HORECA si retail. Produsele sunt adaptate conform principiilor ambalarii sustenabile, la fel de importante fiind designul, fabricarea si livrarea ambalajelor. Comanda este simpla, livrarea se va face prin sistemul de curierat rapid astfel incat produsele ce nu necesita personalizare sa ajunga in maxim 48 de ore.

Ce ofera magazinul online Pungi-consumabile? Aparate de vidat, articole de unica folosinta precum pahare de suc sau de cafea, articole de hartie, incluzand pungi de cadou, de ambalat, hartie igienica, hartie de ambalaj, obtinute din amestecarea fibrelor de celuloza. Articolele de polietilena includ sacii si folia transparenta in rola, dar vedetele acestui magazin online sunt caserolele si cutiile de meniu, foliile alimentare si cele de ambalare si paletizare. Disponibilitatea plicurilor de curierat si pentru valori, produselor din carton sau produselor de menaj incluziv sacii de depozitare a gunoiului, diferitele pungi de hartie sau de polietilena, pungile ziplock sau pentru vidat se numara printre primele optiuni ale cumparatorilor, pentru majoritatea domeniilor de activitate. Posibilitatea de personalizare este cea care atrage tot mai multi cumparatori, astfel promovarea este garantata, iar acest lucru aduce numai avantaje companiilor mici si mijlocii. Cu certitudine, in magazinul online Pungi-consumabile atat persoanele fizice cat mai ales persoanele juridice isi pot reface stocul de ambalaje de hartie si polietilena, produse prietenoase cu natura, cu un design deosebit si cu o grafica impecabila.

Impachetarea, educatia ecologica si reciclarea merg mana in mana si sunt foarte importante pentru mediul inconjurator de aceea aceasta companie se straduieste sa ofere solutii deopotriva utile pentru consumatori si putin periculoase pentru natura. Costul de livrare este de 20 lei. Transport gratuit la comenzile de peste 500 lei. Comenzile sunt livrate în termen de 24-48 de ore. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pungi-consumabile.ro