Un magazin online foarte bine aprovizionat cu ceasuri de dama si barbatesti, cu bratari si accesorii, cu lanterne si cutite de vanatoare, cu termometre si multe altele, pufo.ro este un fel de mini-mall unde clienti de toate varstele si categoriile sociale vor gasi ceea ce ii intereseaza. Pentru a comanda produsele, este suficient sa isi creeze un cont de utilizator, sa il acceseze si sa se bucure de avantajele pe care acesta il ofera. Livrarea produselor are loc dupa adaugarea acestora in cosul virtual, dupa cofirmarea comenzii, dupa care acestea sunt predate curierului care va ajunge in cel mai scurt timp la usa clientului. Comanda plasata existenta pe stoc ajunge in maxim 24-48 de ore lucratoare, transportul fiind gratuit in cazul valorilor ce depasesc 150 de lei.

Cei care aleg sa cumpere din magazinul online Pufo devin rapid clienti fideli si aleg sa cumpere cadouri pentru ei insisi si pentru altii ori de cate ori se iveste ocazia. Cu sediul in Cluj Napoca, Pufo livreaza atat in tara cat si in strainatate, in tari precum Ungaria, Bulgaria si Grecia contra unei sume modice. Plata se poate efectua online cu cardul sau ramburs, iar valoarea comenzii minime este de 30 de lei.

In cazul in care produsele comandate nu se pliaza pe cerintele clientilor, acestea pot fi returnate in cel mai scurt timp posibil, in termen de 14 zile calendaristice, fara taxe ramburs si fara posibilitatea de a-I fi refuzata cererea. Garantia produselor achizitionate din magazinul online Pufo este de 12 luni de la data cumpararii. Clientul va fi multumit de alegerea facuta pentru ca produsele primite sunt intocmai precum in descrierea de pe site si in pozele prezentate. Ceea ce inseamna ca oferta magazinului online este foarte variata, produsele apartin unor firme de renume national si international, clientii pot alege sa fie informati si prin e-mail despre reduceri, promotii si noutati iar discounturile raman active pret de cateva zile pentru a le oferi posibilitatea persoanelor interesate de a lua cea mai buna hotarare in acest sens.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pufo.ro