Pro Nutrition este o companie producătoare și distribuitoare de suplimente nutritive pentru sportivi, firmă apărută în 1999, imediat după ce s-a constatat faptul că piața românească nu oferea produse care să se ridice la înălțimea aștepărilor consumatorilor. În momentul de față, magazinul online Pronutrition.ro se află într-o continuă evoluție pe piața de profil, oferind produse eficiente, asimilabile și cu un înalt standard de calitate, având o valoare biologică înaltă.
În urma efectuării comenzii, produsele vor fi livrate prin Poșta Română –transport gratuit pentru comenzi de orice sumă– sau firmă de curierat -gratuit pentru comenzi de peste 100 lei (sau cost de 10 lei pentru comenzi sub această sumă)-.
Comenzile finalizate înainte de ora 12:00 sunt expediate în aceeași zi, în intervalul luni-vineri, prin intermediul firmei de curierat Nemo Express. Sâmbăta, duminica și de sărbători legale se primesc comenzi on-line, dar termenul de expediere va începe cu prima zi lucrătoare ce urmează.

Plata se poate face la primirea comenzii, atât în cazul livrării prin curier, cât și în cazul livrării prin Poșta Română.
Pro Nutrition oferă garanția calității produselor. Totuși, dacă nu sunteți mulțumit de comanda pe care ați efectuat-o și doriți să o returnați, aveți acest drept, fără penalități și fără invocarea unui motiv, chiar în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.
Din suma achitată inițial se va deduce costul de transport, iar în maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur suma va fi restituită.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pronutrition.ro