Infiintata in anul 1994, firma Prompt Service Clima si-a extins activitatea si in mediul online dupa  o experienta de peste 24 de ani in domeniul produselor de incalzire, climatizare, ventilatie, instalatii electrice si sanitare. Magazinul online Prompt-service.ro s-a extins la randul sau intrand in topul celor mai apreciate astfel de afaceri in mediul online. Prompt Service detine autorizatii si diplome obtinute de-a lungul timpului si isi surprinde clientii cu cele mai bune oferte in acest sens.

Concret, care sunt produsele si serviciile de care pot beneficia clientii? Produsele la cele mai mici preturi beneficiaza de montaj rapid si autorizatie ISCIR pentru Bucuresti si Ilfov precum si de servicii de garantie si postgarantie. Cei care au nevoie de un sistem de incalzire pentru perioada iernii, atat pentru casa cat si pentru bloc, atat pentru mediul urban cat si pentru cel rural trebuie sa isi echipeze complet locuinta cu produsele propuse spre achizitionare din magazinul Prompt-service. In plus, clientii care cauta o modalitate de racire a aerului pe timp de vara sau elemente sanitare, dispozitive electronice de instalare, au dat lovitura in acest magazin unde totul este la cel mai bun raport calitate-pret.

Orice achizitie facuta din acest magazin se va dovedi o investitie pentru o perioada destul de indelungata. Un dispozitiv de incalzire locuintei nu se cumpara pentru cateva luni si apoi trebuie schimbat ci pentru o viata intreaga de cele mai multe ori. De asemenea, aerul conditionat nu va fi cumparat pentru cateva luni de vara ci utilizatorii il vor folosi multe veri la rand.

Cum pot proceda clientii care insista sa faca o investitie in acest magazin online? In primul rand trebuie sa isi faca un cont de client, sa se inregistreze cu datele personale si sa ofere adresa de livrare pe care produsele vor fi trimise si sa se autentifice. Dupa autentificare si dupa adaugarea produselor in cosul virtual de cumparaturi, oamenilor nu le ramane nimic altceva de facut decat sa plateasca si sa astepte livrarea.

Plata poate fi facuta cash la sediu sau in sistem ramburs, prin OP si prin tranzactii online, iar livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Atat de simplu este pentru clienti sa isi vada visul cu ochii si sa isi schimbe sistemul de incalzire sau sa sii achizitioneze un sistem de climatizare!