Unul din cele mai mari si mai apreciate hipermarketuri din tara este Profi. Aproape ca nu exista oras fara un magazin Profi din care clientii sa poata achizitiona produse de cea mai buna calitate, foarte ieftine. De la produse alimentare la non-alimentare, de la produse de curatare la congelate, de la produse de sezon la rechizite, toate sunt disponibile in acest magazin de renume national. In plus, clientii au ocazia de a-si face si de a folosi un card de cumparaturi care le ofera numeroase posibilitati si oportunitati precum si sansa de a primi cativa banuti inapoi la fiecare cumparatura.

Magazinul online Profi este mai degraba un site foarte bine pus la punct in care sunt prezentate cele mai noi produse prin oferta bilunara, in care clientii pot descoperi avantajele cardului de fidelitate si cei interesati chiar pot aplica pentru a se alatura echipei. In plus supermarketul prezinta si cele mai noi si interesante retete culinare ale caror ingrediente principale pot fi achizitionate din cadrul magazinului.

Profi lanseaza in mod regulat campanii si concursuri la care pot lua parte toti clientii care indeplinesc anumite conditii. Termenii acestor concursuri si campanii le pot afla oamenii de pe site-ul foarte bine pus la punct si actualizat in mod constant. Profi sprijina clientii care stiu cum sa isi faca cumparaturile, care stiu cum sa alcatuiasca o lista de acasa doar urmarind site-ul si care folosesc Facebook-ul si sunt interesati sa gaseasca si pagina oficiala a acestui magazin.

Reteaua supermarketurilor Profi din Romania este disponibila pe site-ul online, precum si locatiile acestora si programul lor obisnuit sau de sarbatori. Din ce in ce mai multi oameni devin clienti fideli ai acestui magazin care poate concura oricand cu un hypermarket de renume national si international. Ofertele saptamanale sunt prezentate si la televizor, pentru a atrage un numar tot mai mare de clienti.

Oricine are un supermarket Profi in apropiere va fi incantat sa afle atunci cand un produs este la reducere, cand incepe si se termina o campanie, cand apar noi retete de sezon sau cand se fac angajari in supermarketurile din zona.