Ceasul reprezinta cel mai important accesoriu al oricarei tinute. Atat femeile, barbatii cat si copiii au nevoie de un ceas in viata lor, indiferent ca au un telefon inteligent care le arata nu numai ora ci si starea vremii si multe alte detalii importante. Ceasurile pot fi comandate acum si online, pentru a fi oferite cadou sau pur si simplu pentru a completa colectia personala. De la ceasuri sport la cele de lux, de la ceasuri elegante la cele casual, toate sunt disponibile in magazinul online Proceasuri.ro. Aici clientii au posibilitatea de a comanda ceasuri de mana Casio, Tissot, Fossil, Esprit, DKNY, Certina iar lista de firme de renume la nivel international poate continua.

Cei care isi doresc ceasuri de marca la un pret acceptabil cu o garantie impresionanta de pana la 60 de luni pentru produsele marca Citizen si servicii VIP, Postgarantie dar si posiblitatea de a returna produsele in 12 luni de la cumparare stiu acum unde sa apeleze! Produsele vin numai de la distribuitiri ificiali, cele mai multe modele sunt pe stoc si pot fi livrate in doar cateva ore lucratoare (24-48) de la confirmarea comenzii. Asadar livrarea express se poate face in maxim 2 zile lucratoare prin intermediul serviciilor de curierat.

Cu o experienta in vanzari de peste 10 ani, magazinul online Proceasuri stie nevoile clientilor si pretentiile acestora atunci cand investesc intr-un ceas de buna calitate. Ceasurile sunt livrate in cutiile originale, clientul trebuie doar sa isi faca un cont pe acest site in care sa mentioneze detaliile de contact si de livrare. Pentru mai multe detalii, acesta poate apela numarul de telefon de pe site sau adresa de e-mail.

In ceea ce priveste modalitatea de plata, clientul are posibilitatea de a plati in numerar sau prin transfer bancar. Costul transportului este de 13 lei iar pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 449 de lei, este gratuit. Magazinul online Proceasuri este un magazin oficial al tuturor marcilor de valoare de pe piata internationala, peste 50 de producatori foarte cunoscuti.

Asadar, pentru a comanda un ceas de buna calitate cu un termen de functionare de cativa zeci de ani in conditii de intretinere perfecta, este suficienta inscrierea pe site-ul Proceasuri.