Printre pasiunile oamenilor si hobby-urile acestora intra si calatoriile in zona de munte si chiar sporturile montane. Din ce in ce mai multe persoane dau marea pentru munte si prefera sa se bucure de aerul curat si de o drumetie placuta, de o reala aventura la inaltime. Acei oameni care stiu cum sa se imbrace cand pleaca la munte si ce trebuie sa isi ia in rucsac pentru a evita potentialele pericole sau neplaceri sunt invitati pe site-ul proalpin.ro. Aici vor putea achizitiona totul, de la echipamente sportive, incaltaminte potrivita pentru munte in orice situatii si in orice anotimp, pana la corturi, rucsacuri sau saci de dormit, produse pentru camping sau pentru alpinism. Experienta expertilor care reprezinta site-ul Proalpin face ca produsele comercializate sa fie utile si de buna calitate. Printre produsele comercializate in acest magazin online se numara bocancii si adidasii pentru urcat pe munte, brelocurile multifunctionale, accesoriile pentru camping si chiar bricegele. Sunt diferite modele de corturi, cu diferite capacitati pentru doua sau mai multe persoane. Pe langa cort, va fi necesar si un sac de dormit persoanelor care vor sa mearga in excursie pe munte pentru cateva zile. Acestea sunt disponibile fiind fabricate din materiale de cea mai buna calitate, menite sa tina cald si sa protejeze oamenii de frig si de umezeala.

In plus, pasionatii de drumetii pe munte vor gasi in magazinul de echipamente montane, pentru camping si expeditii si imbracamintea adecvata, de la treninguri pana la costume de schi, dar si rucsacuri si bete telescopice cu ajutorul carora sa faca mai bine fata conditiilor vitrege din unele anotimpuri. Produsele de inalta calitate reprezinta pe site cele mai importante branduri cunoscute la nivel national si international, branduri procatoare de echipamente de munte precum Munkees, Light my fire, Bel Alpin, Stanley, Coleman, Thermo Pad, Alpin Base, Salomon sau Zenith, dar si Pinguin si Easy Camp, dar si multe alte nume.

Proalpin este un magazin online ce sustine interesele si pasiunile celor care adora muntele in orice anotimp si in orice conditie si care nu l-ar pune pe planul doi nici pentru o excursie in Tenerife. Costul de livrare este de 20 lei, comenzile de peste 99 lei beneficiază de transport gratuit. Anumite produse beneficiază de o garanție de 1 an în timp ce altele de 2 ani. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea sa. Suma pentru produsul returnat va fi oferită în termen de 30 de zile calendaristice de la data returului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Proalpin.ro