Magazinul online Prikindel.ro este destinat parintilor care pun accent pe felul in care copiii lor arata atunci cand ies in lume dar si acasa, pe calitatea articolelor vestimentare purtate, pe calitatea somnului si pe lucrurile dragute pe care le poarta in functie de anotimp si de varsta. Produsele comercializate in magazinul online Prikindel sunt importate sau aduse direct din strainatate, unele apartinand chiar unor mari producatori din tara, la cele mai bune preturi, adresandu-se copiilor de pana la 10 ani precum si gravidelor si proaspetelor mamici.

Aici parintii pot gasi produse marca Disney de cea mai buna calitate, originale cu licenta, dar si produse la preturi rezonabile, apartinand unor producatori mai putin cunoscuti. Clientii pot cumpara atat en-gros cat si en-detail pentru copii sau magazine specializate in comercializarea produselor necesare copiilor.

Concret, ce pot cumpara clientii din acest magazin online? Imbracaminte, incaltaminte, accesorii si textile pentru fete si baieti, articole pentru camera bebelusului, pentru plimbare, pentru masa precum si jucarii si articole de igiena. Gravidele si mamicile isi pot comanda lenjerie si haine dar si diferite articole pentru alaptat.

Practic, achizitionarea produselor necesare copiilor sau mamicilor este extrem de simpla: clientii pasesc pragul virtual al magazinului cu un simplu click, isi aleg produsele dorite, le adauga in cosul virtual, finalizeaza comanda si o confirma, urmand ca livrarea sa fie realizata in cateva zile lucratoare prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Mai mult decat atat, pentru comanzile mai mari de 250 de lei, transportul este gratuit, iar la primirea coletului, clientul are posibilitatea de a verifica integritatea ambalajului.

In cazul in care clientii se intreaba care sunt modalitatile de plata disponibile pe site, acestea sunt: numerar in sistem ramburs, online cu cardul, prin sistem PayU sau prin cont bancar cu OP. magazinul online Prikindel este locul ideal de unde parintii pot cumpara celor mici cele mai bune haine, cele mai frumoase jucarii, cele mai comode accesorii pentru plimbare si cele mai calitative produsel pentru un somn linistit. In cazul in care produsele nu corespund cerintelor sau exigentelor clientilor, acestea pot fi returnate in maxim 14 zile cu garantia primirii banilor inapoi.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Prickindel.ro