Cine ar fi crezut in urma cu un deceniu ca isi va putea face cumparaturile folosind doar telefonul sau laptopul, fara ca macar sa se deplaseze la magazin? Oamenii moderni au posibilitatea de a comanda produsele necesare traiului de zi cu zi de pe internet, fara a mai fi nevoie sa iasa din casa. Practic, locuitorii din Bucuresti isi pot face cumparaturile din fata calculatorului sau telefonului fara a petrece ore in sir pe drum tinand piept traficului foarte aglomerat sau aglomeratiei din magazine la anumite ore din zi. Acestia trebuie doar sa intre in magazinul online Pretistet.ro unde vor gasi reprezentantii casei de comenzi Gemini, infiintata in anul 1997 care se ocupa inca de atunci de livrarea produselor alimentare si nealimentare pentru persoane fizice si juridice la domiciliul acestora.

Pret Istet este un magazin online care livreaza produsele in maxim 24 de ore de la primirea si confirmarea acestora, de luni pana sambata. In plus, reprezentantii acestei companii ofera si consultanta la organizarea evenimentelor, asigura suport logistic prin intermediul telefonului si solicita un cost de livrare fix pe fiecare expeditie. Nu numai in Bucuresti este disponibil acest sistem de livrare ci si in intreaga tara fara limita de suma, plata efectuandu-se ramburs.

Practic, ce pot cumpara oamenii din cadrul acestui magazin online? Aproape orice produs, de la produse alimentare ce includ alimente de baza, lactate, fructe si legume, carne si mezeluri, peste si congelate, conserve si mirodenii, dar si produse nealimentare, de la detergenti si cosmetice, prosoape de bucatarie si hartie igienica pana la produse de intretinere auto sau scutece pentru adulti. Sunt disponibile si produsele de menaj, produsele pentru copii, de la paste si periute de dinti, sapun si sampon pana la scutece si servetele umede dar si produse de papetarie, bauturi alcoolice si non-alcoolice, tutun, hrana pentru ajumale si jocuri si jucarii.

Metoda de comandare a produselor este extrem de simpla, plata se efectueaza in numerar la primirea coletului, prin card bancar iar produsele sunt insotite la livrare de bon fiscal si de factura. Cumparaturile au fost duse in ultimii ani la un cu totul alt nivel, acela in care clientul beneficiaza de posibilitatea de a comanda online si de a primi la domiciliu atat produse alimentare cat si non-alimentare, cu minim de efort.