Premium Store este un magazin online cu centre in intreaga tara care lucreaza cu liderii Uniunii Europene pe piata, oferind aparate de uz casnic pentru clasa Premium. Fiecare cumparator care plaseaza o comanda pe site va fi multumit de ceea ce primeste, de cat de repede primeste, de calitatea produselor si de fiabilitatea lor. Unele modele sunt exclusive, aparatele de lux fiind foarte apreciate mai ales de bucatarii profesionisti si de persoanele care lucreaza in anumite domenii si au nevoie de unelte si de aparate de inalta calitate. Nu numai ca sunt fiabile si eficiente, produsele sunt si foarte frumoase, gratie designului tehnologiei si gratie metodelor moderne folosite pentru a crea echipamentele. Magazinul online premiumstore.ro ofera o gama larga de echipamente de inalta calitate, care pot fie xaminate in detaliu in showroom de catre clienti, carora specialistii le vor raspunde la toate intrebarile pe care acestia le au.

Este suficient ca potentialii clienti sa isi faca un cont pe site, sa caute cu ajutorul motorului de cautare foarte simplu si intuitiv produsele de care au nevoie si sa le introduca in cosul virtual. Atunci cand comanda este finalizata, clientii trebuie doar sa mai aleaga modaliattea de plata, si anume prin card bancar, in mod online sau in numerar, in sistem ramburs sau la casa de marcat. Daca achizitionarea unui anumit produs este o urgenta, insa clientii nu dispun de un buget suficient de mare pentru a face plata integral, acestia pot plati cu cardul de cumparaturi sau pot lua un credit online Premium store care se obtine extrem de simplu si rapid, in rate fixe, fara adeverinta, cu transparenta totala.

Livrarea produselor se face oriunde, la domiciliul clientului in termen de maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru produsele care sunt disponibile pe comanda, termenul poate fi mai lung, in functie de stocul producatorilor. Pe blogul companiei ce poate fi accesat direct de pe site sunt disponibile informatii foarte utile despre cele mai noi si mai eficiente produse care sunt comercializate de catre Premium Store, de la scule electrice si unelte, masini de spalat, masini de curatat cu inalta presiune, pana la aparate profesionale de masura si multe alte produse.