Poate cel mai mare, mai cunoscut si mai apreciat magazin online cu o oferta atat de variata de produse incat clientii “se pierd” printre rafturile virtuale, Praktiker.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a-si amenaja, reamenaja si dota caminul cu toate cele necesare unui trai cat mai linistit si confortabil. Concret, ce pot cumpara online clientii acestui magazin, fie clienti fideli sau la inceput de colaborare?

Magazinul online Praktiker ofera o gama foarte variata de scule si unelte, mobilier, produse pentru camping si gradina, produse de iluminat, lampi si produse electrice, accesorii pentru baie si produse sanitare dar si decoratiuni, produse de uz casnic, electrocasnice si produse necesare constructiei si renovarii. Un magazin complet de mobila, bricolak si materiale de constructii, acesta ofera si produse de amenajare a gradinii, produse necesare micilor agricultori si celor care vor sa isi mentina si sa isi intretina gradina in cele mai bune conditii.

Serviciile Praktiker includsi livrarea produselor la domiciliu, servicii de cusut, de masurat, de debitare lemn precum si de amestecare vopsea. In anumite perioade din an, clientii pot beneficia de reduceri spectaculoase la anumite categorii de produse. In plus, exista si un catalog foarte bine pus la punct de oferte si pentru clientii nemultumiti si un formular de retur,

In cazul in care clientii nu au in oras un magazin Praktiker, acestia pot comanda online produse facandu-si un cont online si accesandu-l atunci cand au gasit o oferta care sa ii intereseze. Plata poate fi efectuata nu numai la livrare ci si cu cardul.

Ofertele magazinului online Praktiker sunt combinate cu informatiile de pe blog referitoare la amenajarea camerelor, la intretinerea curateniei, la gradinarit, organizare, design si renovare, practic tot ceea ce trebuie sa stie clientii pentru o atmosfera de poveste acasa, o atmosfera relaxanta in birou si o gradina de vis. Cu siguranta magazinul online Praktiker va oferi idei bune, produse de cea mai buna calitate, accesorii exceptionale si chiar idei de cadouri inedite. Aceste idei sunt gratuite, in schimb produsele si serviciile nu! Totusi, Praktiker isi intampina clientii cu cele mai bune oferte de pe piata.

Program de lucru Praktiker:

  • Luni – Sâmbătă: 8.00 – 20.00
  • Duminică: 8.00 – 19.00

Magazine Praktiker: București, Cluj, Iași, Timișoara, Constanța, Oradea, Galați, Craiova, Târgu Mureș, Baia Mare, Piatra Neamț, Deva, Buzău, Satu Mare, Botoșani, Brăila.