Inca din anul 2006 si pana in prezent, magazinul online PPT.ro  continua sa spuna povestea despre ceea ce a insemnat inca de la inceput Preturi Pentru Tine, acesta fiind un magazin destinat persoanelor pentru care pretul este cel mai important atunci cand se aleg cele mai bune solutii. Magazinul online PPT ofera imbracaminte si incaltaminte la preturi accesibile, pentru toate varstele. De asemenea, cumparatorii pot gasi aici produse pentru casa, rechizite, cosmetice si chiar detergenti.

Intreaga echipa munceste intens pentru a construi o imagine solida pe piata din Romania, orientata pe increderea clientilor si partenerilor si pe relatiile de durata realizate prin comunicare continua si foarte eficienta. PPT se implica in viata comunitatilor locale incercand sa fie alaturi si sa ofere ajutorul necesar semenilor defavorizati. Inca din toamna anului 2013, reteaua s-a extins in afara granitelor Republicii Moldova, brandul fiind pregatit sa faca fata provocarilor aparute si sa sustina in acelasi timp preturile mici.

PPT s-a alaturat in urma evolutiei normale a magazinului traditional ca si raspuns la considerabila evolutie tehnologica din ultima vreme si a fost creat pentru a da vizitatorilor tot ceea ce vor sa cumpere, pentru a transmite informatiile de care ei au nevoie si pentru a impartasi toate bucuriile traite cu clientii si vizitatorii. Obiectivele care au facut ca PPT sa evolueze si sa domine piata, nu sunt doar teluri care trebuie sa fie atise, ci sunt parti din procesul continuu prin care se desfasoara activitatea cu tact, responsabilitate si incredere in forte proprii.

Mentinerea preturilor mici, cresterea permanenta a retelei de magazine, orientarea exclusiva pe client, diversificarea gamei de produse si construirea unui brand solid pe piata sunt motivele pentru care PPT este in prezent un magazin online extrem de apreciat. Este suficient ca un potential cumparator sa ajunga o singura data aici si in mod sigur se va intoarce.

Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 90 lei. Magazinul organizează tombele și concursuri periodic pentru fidelizarea clienților. Prin abonarea la newsletter veți primi oferte și reduceri promoționale. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului. Livrarea produselor se realizează prin compania Urgent Carugs. Costul transportului fiind de 14,90 lei în caz că nu beneficiați de transportul gratuit oferit la comenzile mai mari de 90 lei. Termenul de livrare al produselor este de 24-72 de ore. Garanția produselor este de 30 de zile.

Magazinul are o mulțime de locații în toată țara, enumeram cele mai importante orase: PPT Alexandria, PPT Buzău, PPT Caracal, PPT Costeși, PPT Giurgiu, PPT Huedin, PPT Zimnicea, PPT Adjud, PPT Agnita, PPT Aiud, PPT Alba Iulia, PPT Aleșd, PPT Arad, PPT Bacău, PPT Baia Mare, PPT Bistrița, PPT Bârlad, PPT Beclean, PPT Blaj, PPT Borșa, PPT Botoșani, PPT Brad, PPT București, PPT Buhuși, PPT Calafat, PPT Câmpeni, PPT Câmpia Turzii, PPT Câmpina, PPT Carei, PPT Constanța, PPT Covasna, PPT Deja, PPT Dorohoi, PPT Făgăraș, PPT Galați, PPT Hațeg, PPT Hunedoara, PPT Iași, PPT Mediaș, PPT Năsăud, PPT Oradea, PPT Roman, PPT Sighișoara, PPT Suceava, PPT Târgoviște, PPT Mureș, PPT Zalău, etc.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe PPT.ro