Lumina este un important aspect al vieții oamenilor, dar ne întrebăm deseori dacă se merită prețul pe care trebuie să-l plătim în momentul actual pe iluminatul locuinței și, de ce nu, și al curții? În unele cazuri metodele de iluminare sunt învechite și consumă foarte mult. Accesând magazinul online Power-led.ro, clienții pot alege o metodă de iluminare cu ajutorul căreia să economisească energie și bani și să beneficieze de lumina potrivită nevoilor lor. Așadar, specialiștii Power-led se angajează să ofere clienților cele mai bune metode de iluminare și livrare gratuită a acestora ( aspect valabil comenzilor mai mari de 250 de lei). Produsele beneficiază de o garanție de 2 ani și se găsesc la cele mai mici prețuri dinmediul online. Despre ce tipuri de produse este vorba mai exact?

Ei bine, clienții pot opta pentru aplice LED, becuri LED, becuri tip spot LED, benzi și candele LED, componente LED, corpuri de iluminat, produse de iluminat exterior, industrial sau solar LED. Totodată, sunt oferte imbatabile la indicatoare și lămpi de birou LED, module și panouri, proiectoare, spoturi și tuburi, toate folosind LED-uri, cea mai economică metodă de iluminare.

Plasarea unei comenzi se face rapid, simplu, prin câteva click-uri, iar livrarea se face în 24 de ore de la înregistrarea comenzii pe site, în zilele lucrătoare. Transportul produselor se face în toată țară prin serviciile de curierat partenere, cu un tarif unic, iar pentru comenzi mai mari de 250 de lei, livrarea este gratuită. Cu siguranță, clienții care vor înțelege faptul că iluminarea cu LED-uri este mai economică și investiția inițială se recuperează în doar câteva săptămâni sau luni de ultilizare, vor reveni pe site.
Power LED este un magazin destinat clienților pentru care iluminarea este nu numai un aspect important, ci și primordial unei vieți confortabile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Power-led.ro