Portofelultau.ro este magazinul online in cadrul caruia sunt comercializate accesorii de dama dar si de barbati fabricate din piele naturala, precum genti, curele si portofele. Cu o calitate inalta si un pret corect, produsele sunt foarte bune iar acest lucru este confirmat in mod constant de clienti.

Concret, ce pot comanda doamnele si domnii de pe acest site? Pe site este prezenta o gama diversificata de portofele din piele naturala pentru doamne si pentru domni, dar si clutch-uri, genti si rucsacuri, atat elegante cat si casual. Cu o experienta de cativa ani in acest domeniu de activitate, reprezentantii companiei stiu ca trebuie sa puna accent pe preferintele clientilor si pe exigentele acestora.

In fond, un portofel de piele sau o geanta va dainui mult mai mult decat un portofel dintr-un alt material, care se poate strica sau poate prezenta in cel mai scurt timp urme de uzura. Cleintii trebuie doar sa isi creeze un cont in cadrul acestui magazin online, sa plaseze o comanda ferma, sa o confirme si sa astepte livrarea. In doar cateva zile lucratoare de la confirmarea comenzii, produsele ajung la destinatar in cele mai bune conditii.

In ceea ce priveste modalitatile de plata, acestea sunt foarte variate. Clientii pot plati fie cash, la livrarea coletului, prin transfer bancar pe baza unei facturi proforme dar si prin cardul bancar in cele mai sigure conditii. In ceea ce priveste returnarea produselor, acest lucru este posibil numai in 14 zile calendaristice de la momentul primirii coletului, in ambalajul original, iar expertii garanteaza primirea banilor inapoi.

De acum oamenii nu trebuie sa mai piarda timpul prin magazinele de specialitate in cautarea celor mai frumoase si mai rezistente portofele, genti si curele, in cautarea cadourilor ideale pentru cei dragi, ci pot plasa o comanda ferma in magazinul online Portofelul Tau si se pot bucura de toate avantajele unui produs de calitate. Disponibile in toate marimile, modelele si culorile, rucsacurile, gentile si portofelele reprezinta o alegere reusita.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Portofelultau.ro