Activând pe piața de profil încă din 2012, magazinul online Popolo.ro este un site internațional ce comercializează articole vestimentare și accesorii într-o varietate de oferte, la prețuri mici și accesibile. De-a lungul timpului, magazinul s-a făcut remarcat prin seriozitate, promptitudine și fidelitate față de client, dar și prin îmbunătățirea permanentă a experienței de a face cumpărături online. De aceea, odată ce ați devenit client, puteți primi săptămânal sugestii noi și puteți fi la curent cu cele mai actuale reduceri de preț.

Piese vestimentare în tendințe, articole de încălțăminte, produse cosmetice, genți, accesorii pentru telefoane, pijamele sau textile pentru casă, toate acestea sunt doar la un click distanță, Popolo.ro oferind prețuri mici și numeroase oferte. Spre exemplu, în categoria Reducere până la -70%, puteți găsi haine, costume de baie, lenjerie intimă sau seturi pentru sport la prețuri reduse semnificativ.
În plus, plasarea unei comenzi se face simplu și rapid, prin crearea unui cont și furnizarea datelor necesare livrării coletului. Comenzile mai mari de 250 lei vor beneficia de transport gratuit, iar livrarea coletelor se va face prin serviciul de curierat partener Urgent Cargus.
Plata produselor comandate poate fi efectuată online cu cardul, prin PayPal sau numerar, în momentul în care primiți coletul, în funcție de cum vă e mai ușor. În cazul în care sunteți nemulțumit de vreun produs primit, îl puteți returna în termen de 14 zile de la data primirii.

Fiind o companie inovatoare și în creștere rapidă, Popolo.ro aduce nou posibilitatea de a aplica pentru cariera de model. În acest sens, dacă sunteți fotogenici, puteți trimite la adresa de mail office@popolo.ro o fotografie de tip portret, alături de care să vă menționați înălțimea și un număr de telefon pentru contact. Bineînțeles că, pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul și puteți citi toate detaliile pe care le regăsiți în categoriile Carieră în Popolo sau Fii model!.