Din ce in ce mai multe persoane iau in serios vizita la medicul stomatolog, atat atunci cand este neaparata nevoie, cat si periodic, pentru un detartraj, o igienizare, pentru a avea grija de dintii lor. Din ce in ce mai multe cabinete de medicina dentara sunt deschise, iar pacientii nu inceteaza sa apara. Adevarul este ca problemele dentare apar de la cele mai fragede varste, inca de la aparitia dintilor de lapte, iar netratarea lor poate duce la complicatii mai grave. Medicii stomatologi se vor bucura sa afle ca un magazin online deschis special pentru ei isi deschide larg portile virtuale celor care pun pret pe satisfactia clientilor. Compania are in vedere nevoile tuturor clientilor si le ofera acestora servicii complete si de cea mai buna calitate, importand si comercializand consumabile si aparatura de calitate pentru laboratoarele de tehnica dentara si pentru cabinetele de stomatologie. De asemenea, este asigurata si asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toata gama de produse comercializate, precum si un service autorizat si garantie pentru aparatura stomatologica.

Compania a luat nastere in urma cu mai bine de trei decenii si s-a dezvoltat frumos pe piata din Romania, asigurand clientilor cele mai bune produse, astfel incat acestia sa faca fata cerintelor pacientilor. Cu peste 8000 de produse profesionale in stoc, cu echipamente si consumabile impecabile pentru cei ce activeaza in domeniul stomatologiei si tehnicii dentare, profesionistii isi asigura succesul si aprecierea in randul acestora.

Firma isi desfasoara activitatea de tip B2B, targetand in special specialistii de pe intreg teritoriul Romaniei, carora nu numai ca le ofera produse la cel mai bun raport calitate-pret, ci si servicii impecabile si suport continuu.

Comanda online poate fi plasata rapid si simplu direct pe site, clientii fiind nevoiti sa isi aleaga sectiunea dorita, sa introduca produsele dorite in cosul de cumparaturi, sa finalizeze comanda si sa aleaga modul de livrare si de plata. Este necesara inregistrarea si autentificarea clientilor in magazinul online pentru plasarea comenzii. De asemenea, in ceea ce priveste optiunea de livrare, aceasta este rapida si sigura, indeosebi prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Optiunile de plata trebuie selectate inainte de plasarea comenzii, iar in cel mai scurt timp, produsele ajung la cabinetul stomatologic sau laboratorul de tehnica dentara ale caror date de contact si de livrare au fost trecute.