Din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa traiasca mai mult, mai frumos, mai sanatos. Pentru asta este nevoie ca ei sa renunte la obiceiuri vicioase, la mancare grea, la obiceiurile mostenite de la parinti sau bunici si sa isi stabileasca noi reguli pentru o viata mai frumoasa si pentru o sanatate de fier. Magazinul online Planturia.ro ofera tuturor clientilor si potentialilor clienti, indiferent de varsta sau de categoria sociala din care fac parte, sansa de a investi in produse naturale, suplimente care ii ajuta sa refaca functiile organelor care prezinta probleme sau care ii ajuta sa adopte un stil de viata sanatos.

Cu o vechime de peste 5 ani pe piata din Romania si mii de clienti multumiti, cu produse de cea mai buna calitate si sfaturi complete si recomandari legate de adoptarea unui stil de viata corect si sanatos, magazinul Planturia isi satisface clientii prin gama variata de produse pe care o propune spre achizitionare, de la alimente si produse apicole pana la produse BIO, Raw-Vegan, de infrumusetare si pentru slabire si detoxifiere. Mai mult decat atat, reprezentantii site-ului ofera clientilor posibilitatea de a comanda produse naturale necesare pentru o viata de cuplu mai buna, pentru intretinere corporala dar si pentru sanatatea mamei si a copilului.

Toate produsele comercializate apartin celor mai mari producatori in domeniu, de la Sano Vita pana la Fares si Favisan. Fiecare client trebuie sa isi faca cont pe site, sa isi introduca datele personale cerute si sa comande conform procedurii standard: dupa alegerea produsului necesar, se apasa pe butonul Comanda, se finalizeaza comanda, se confirma si apoi se asteapta livrarea acesteia.

Magazinul Planturia trimite produsele acasa la client in cel mai scurt timp posibil, punandu-i la dispozitie mai multe variante de plata. Printre cele mai comandate produse de pe site se numara mastile de frumusete, cremele si ceaiurile naturale, menite sa contribuie la buna functionare a organismului si la imbunatatirea aspectului fizic precum si a starii de spirit.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Planturia.ro