PiticulVesel.ro este un magazin online orientat spre comerțul cu produse pentru copii. Categoriile sunt orientat in jurul „piticului” și cuprind majoritatea acțiunilor și situațiilor din viața unui copil. Magazin vă oferă articole diverse, începând de la jucării, scaune, lenjerii, saltele, scutece, scaune auto, cărucioare, etc. Gama de produse este una diversificată și cuprinde produse din majoritatea categoriilor esențiale. Pe site puteți naviga pe pagina cu reduceri de preț, unde vor fi afișate produsele cu preț redus, este o pagina dedicată și o găsiți în meniul de sus. A doua pagina interesantă este cea legata de livrarea gratuită, pe această pagina sunt afișate produsele care beneficiază de transport gratuit. Pe această pagină se produse de peste 248 ron. Atenție însă, pe site sunt afișate și produsele care nu sunt în stoc, ele sunt marcate însă cu epuizat. Pe site aveți afișate în stânga sus, cele trei numere de telefon disponibile 0724.065.805 , 0745.073.020, 0364.806.808 . Puteți comanda, pune întrebări sau afla diferite informații. Mai puteți pune întrebări folosind formularul rapid prin trimiterea unui mesaj iar un consultant va raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Lista de producători este afișată pe site, producătorii sunt expuși în ordine alfabetică și sunt afișate și numărul de produse de la acel producător. Magazinul comercializează produse de la gama largă de producători. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, cele mai multe informații despre acest magazin se găsesc la această pagina. Produsele de pe site pot fi disponibile sub mențiunea de: din depozitul magazinului, din depozitul furnizorului, la comandă sau indisponibil. Produsele se pot returna în termen de 14 zile.

Anumite produse nu pot fi însă returnate, lista cu drepturile de retur se poate găsi la pagina termeni și condiții. Toate produsele comercializate de acest magazin beneficiază însă de garanție. Pe pagina de termeni și condiții mai regăsim informații cu privire la: metodele de plată, taxa de timbru verde, cookier-uri, siguranța datelor personale, siguranța produselor, dispute și conflicte.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe PiticulVesel.ro