Un magazin complet cu produse de îngrijire personală și frumusețe, Pinkpanda.ro este unul din cele mai des accesate site-uri de acest gen. Femeile care abia mai au timp pentru sesiuni de shopping, pot opta pentru achiziționarea simplă și rapidă din mediul online. Pink Panda oferă femeilor tot ceea ce ele își doresc în materie de frumusețe, de la machiaj de bună calitate, până la pensule și bureți de aplicare, produse necesare întreținerii unghiilor și alte accesorii. Toate produsele aparțin unor branduri de top precum NYX, OFRA, OPV Beauty, Aura, Catrice, Revolution Pro sau Nabla Cosmetics, Barry M sau Freedom Makeup și așa mai departe.

Pentru a comanda un produs este nevoie de completarea datelor personale sau crearea unui cont și de autentificare. În cazul în care produsul livrat nu corespunde standardelor personale ale clientelor, acesta poate fi returnat în 28 de zile calendaristice, cu banii restituiți în cont. Cu toate acestea, clientele trebuie să știe că produsele sunt originale, de cea mai înaltă calitate; acestea nu au fost testate pe animale, întrunesc toate specificațiile menționate pe ambalaje și nici nu costă o avere.
Comanda ajunge în termen de până în 5 zile lucrătoare, plata se poate face ramburs, prin card de debit sau de credit, cu o taxă de transport de 15 lei (respectiv fără această taxă pentru comenzile ce depășesc 200 de lei). Persoanele juridice pot primi facturi pentru ceea ce comandă, iar valoarea minimă a comenzii este de 45 de lei.

Fie că vor să își cumpere un mascara, un fard, un creion de ochi sau de buze, fie că își doresc pensule și bureți, produse de îngrijire pentru păr sau pentru corp, doamnele le pot comanda simplu și rapid din acest magazin.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pinkpanda.ro