Sunt persoane care lucreaza la birou si au un dress-code destul de strict, compus din camasa si pantaloni sau din camasa si fusta. Pentru a arata prezentabil in fata clientilor, pentru a avea o anumita prestanta in fata colegilor si a sefilor atat doamnele cat si domnii pot comanda cele mai frumoase si mai la moda camasi din magazinul Pineberry.ro. Aceste camasi pot fi comandate online si livrate la domiciliul clientilor, fara taxe suplimentare, putand fi probate inainte de incheierea finala a tranzactiei.

Concret, clientii trebuie sa isi faca un cont online, sa ofere datele personale, sa aleaga metoda de livrare si de plata, culoarea si marimea camasii sau camasilor comandate si sa astepte livrarea acestora la domiciliu. Navigand in acest site, clientii pot selecta produsele pe care le doresc adaugandu-le in cosul de cumparaturi prin butonul “adauga in cos”. Acestia trebuie sa specifice cantitatea, numarul de bucati dorite si modelul. Se pot elimina produse din cosul de cumparaturi apasand butonul X.

Comanda se poate plasa online sau telefonic. Sunt clienti fideli care detin un cont pe acest site sau clienti care comanda telefonic. Dupa plasarea comenzii, va fi necesara confirmarea acesteia pentru receptionare. Exista si posibilitatea de a modifica sau de a anula comanda care inca nu a fost expediata pe mail.

Livrarea produselor se face gratuit in Bucuresti si Brasov sau prin intermediul serviciilor de curierat in cateva zile lucratoare. Plata se poate face ramburs, cash sau online. In cazul in care produsele nu sunt in conformitate cu cerintele si asteptarile clientilor, acestea pot fi returnate fara explicatii suplimentare in 14 zile lucratoare de la primire, fara explicatii suplimentare.

Concret, ce pot comanda clientii din acest magazin online? Camasa alba, rochii tip camasa, camasi de barbati, de femei, accesorii, produse din colectia Centenar, colectia Milf Energy iar lista poate continua. Exista si un blog cu informatii interesante despre purtarea camasilor, cele mai noi tendinte in acest sens, despre asortarea unui singur model de camasa in tinute diferite si multe alte subiecte de interes atat pentru doamne cat si pentru domni, disponibil cu un singur click.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pineberry.ro