O mica afacere de familie a fost transformata intr-un brand renumit la nivel national. Cu o experienta de peste un deceniu pe piata din Romania, Pieseshop.ro este magazinul online care ofera asistenta rutiera gratuita, este singurul magazin care trimite gratuit o alta piesa in cazul in care cea din primul colet a ajuns deteriorata, dar si unul din putinele site-uri care ajuta la identificarea pieselor in mod corect fara a avea surprize neplacute atunci cand masina este situata pe elevator. Mai mult decat atat, Pieseshop ofera consiliere pentru a alege cea mai buna piesa, bazata pe experienta reprezentantilor companiei, dar si livrarea gratuita a pieselor in aceeasi zi in capitala. Pentru a primi cele mai proaspete stiri si noutati in ceea ce priveste piesele auto adaugate pe site, persoanele interesate trebuie sa se aboneze la newsletter si sa primeasca cele mai noi oferte, reduceri din magazinul online. Plata produselor se poate face in sistem ramburs, dar si cu cardul in mod specializat.

Pentru a achizitiona un anumit produs, clientii trebuie sa isi creeze un cont pe site, sa se inregistreze, sa confirme aceasta inregistrare si sa se autentifice. O data autentificati pe site, clientii vor putea saisi caute produsul potrivit si sa faca selectia in functie de marca autoturismului, dar si de subcategoria din care face parte piesa respectiva.

Urmatorul pas este adaugarea piesei in cosul de cumparaturi. De aici, cu o simpla confirmare a comenzii, urmeaza livrarea acesteia la domiciliul clientului. Pentru a veni in sprijinul tuturor clientilor, reprezentantii companiei ofera acestora posibilitatea de a plati piesele in rate, cu conditia sa completeze numarul cardului inscris in programul de rate fara dobanda.

Piesele auto nu au fost niciodata mai usor de achizitionat. Cu doar cateva click-uri, acestea sunt la un pas de a fi trimise la domiciliul clientilor, sau in locatia aleasa de acestia. Fie ca este vorba despre baterii sau uleiuri auto, despre planetare, discuri de frana, despre anvelope sau filtre de particule, despre pompe servo sau alte piese auto importante, oferta este foarte bogata si variata.