Masina este un bun fara de care majoritatea persoanelor nu se pot deplasa in conditii de maxim confort si siguranta in ziua de astazi. O masina trebuie insa intretinuta pentru a putea circula in deplina legalitate si fara a pune in pericol viata pasagerilor si a participantilor la trafic. O oferta foarte variata de piese auto atat pentru soferi cat si pentru mecanici si reprezentantii unor companii in domeniu poate fi accesata pe site-ul Pieseautoscan.ro.

Pieseautoscan ofera nu numai piese pentru masini conform marcii si modelului ci si consultanta tehnica specializata. Reprezentantii acestei companii raspund tuturor solicitarilor online, sub forma de mesaje, in care clientii sau potentialii clienti isi prezinta problema, alaturi de datele de contact (nume, e-mail si numar de telefon). Cautarea in cadrul magazinului se face alegand marca, modelul si tipul masinii. Clientii pot cere de asemenea si o oferta la numarul de telefon afisat pe site.

Concret, ce pot comanda clientii din acest magazin cu piese auto? Tot ce tine de sistemul de aprindere, de franare, de directie, piese electrice, acumulatori, capace de roti, accesorii de climatizare, pana la covorase si stergatoare auto, ulei de motor, anvelope si chiar scule si echipamente pentru vulcanizari sau service-uri auto. Toate produsele din magazinul online Pieseautoscan beneficiaza de garantie, iar la comenzi mai mari de 500 de lei, livrarea este gratuita. Pentru clientii care platesc online, comisionul este 0. Dreptul de retur al produselor este valabil 14 zile, dupa care conducatorii sau personalul specializat ce a lansat o comanda online isi pot primi banii inapoi.

Piese auto noi, de cea mai buna calitate pentru masini marca Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, Renault, Seat si multe altele sunt disponibile la preturi avantajoase prin comanda online. Recomandarile specialistilor sunt foarte importante mai ales pentru soferii mai putin experimentati sau pentru cei care nu stiu ce sa aleaga din cadrul magazinului pentru a aduce imbunatatiri sau reparatii masinii. In conditii de livrare rapida, gratuita in Cluj si localitatile limitrofe prin intermediul companiilor de curierat, piesele auto online sunt disponibile clientilor din intreaga tara.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pieseautoscan.ro