Un magazin online unde persoanele interesate vor gasi mai mult decat piese auto, Pieseauto.ro este mai degraba o platforma de anunturi online cu piese auto noi sau din dezmembrari, anunturi ce apartin firmelor si vanzatorilor particulari. Aici conducatorii auto vor gasi anunturi cu piese noi, accesorii si consumabile auto, dar si cu piese originale second hand ce provin din masini dezmembrate. De asemenea, pe site este disponibila o intreaga lista cu service-uri autorizate din intreaga tara, pentru montajul pieselor auto cumparate. Sunt si situatii in care clientii nu au timp sau nu stiu sa isi caute singuri piesele auto de care au nevoie, iar atunci acestia pot adauga gratuit o cerere de piese auto pentru autoturismul pe care il conduc. In plus, in APPStore si pe Google Play este disponibila aplicatia Pieseauto.ro, astfel incat cautarea sa se desfasoare mult mai facil. Magazinul online este inscris in topul afacerilor de acest gen din tara, unde sunt inscrise peste 400 de parcuri de dezmembrari, peste 250 de magazine de piese auto si mii de vanzatori particulari. Cu siguranta aici conducatorii auto isi vor gasi piesa cautata la pretul cel mai bun.

Dupa inscrierea pe site, urmeaza cautarea piesei si comandarea acesteia, care urmeaza sa fie adusa in cateva zile direct la domiciliul clientului. In cele peste 3 milioane de piese de schimb si accesorii, plus cele peste 3000 de oferte directe din partea vanzatorilor facute zilnic, cu siguranta una se va dovedi a fi piesa potrivita. Pretul pieselor este foarte bun, iar siguranta achizitiei facute este la cele mai inalte standarde. In sectiunea Cereri Piese, persoanele interesate de gasirea unui anumit tip de piesa vor reusi sa faca alegerea potrivita dupa ce vor primi oferte de la vanzatori.

Pe site sunt inscrisi numai vanzatori cu reputatie pozitiva, numai parcuri de dezmembrari auto de renume din toate colturile tarii, persoane verificate care au un contract incheiat cu cei de la Pieseauto.ro si vechime in domeniu. Achizitionarea unei piese auto nu a fost nicicand mai simpla! Gratie specialistilor de la Pieseauto.ro, toti cumparatorii sunt satisfacuti in ceea ce priveste gasirea piesei potrivite pentru masina lor.