Primul si cel mai important magazin online de piatra naturala din Romania, cu o experienta de peste un deceniu, Piatraonline.ro importa, selecteaza si vinde cea mai buna piatra din toate colturile lumii. Fiecare proiect este luat in calcul de specialistii companiei pentru ca ajunge la usa clientilor care vor folosi piatra pentru a-si infrumuseta sau consolida locuinta. Piatra este unul din cele mai vechi materiale de constructii care a fost folosit in acest scop de catre oameni din cele mai vechi timpuri.

Piatra Online este magazinul online care nu numai ca asigura piatra necesara constructiilor, consolidarilor sau infrumusetarilor locuintelor ci este si o sursa de inspiratie pentru cei care au nevoie de un model in acest sens. Fiecare proiect este tratat cu maxima responsabilitate si cu seriozitate astfel incat lucrurile sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Fie ca se axeaza pe modernizarea bucatariei, a livingului, a baii, a holului sau a altor spatii interioare, clientii isi pun amprenta personala asupra locuintei alegand piatra de cea mai buna calitate, bucurandu-se sa descopere cele mai noi idei in design interior si in arhitectura. Articolele postate pe site sunt de asemenea de mare folos clientilor care cauta metode noi de a-si amenaja locuinta.

Clientii care doresc detalii legate de showroom-ul magazinului Piatra online le pot obtine la unul din numerele de telefon postate pe site sau chiar la adresa din sectorul1 al capitalei exprimata pe internet. De asemenea, comenzile se lanseaza online, clientul exprimand dimensiunile corecte ale placii, cantitatile si tipul rocii dorite, insa dupa o consultatie cu montatorul, dupa ce se asigura ca informatiile oferite sunt corecte si nu necesita schimbate. Site-ul are si o sectiune intitulata Proiectul tau in care clientii isi pot trimite direct proiectul sau schita. Termenul de livrare pentru piesele mai speciale este de 4 pana la 6 saptamani, pentru piesele simple termenul este mult redus. Comenzile se platesc online sau cash, avans sau integral, in showroom sau la livrare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Piatraonline.ro