Photosetup.ro este un magazin online specializat în comercializarea de aparate foto și accesorii. Este prezent în țara noastra din anul 1998 și astfel a acumulat peste 20 de ani de experință. În tot acest timp, magazinul și-a diversificat oferta iar numărul clienților fideli a crescut. Magazinul are în stoc peste 10.000 de produse din categorii precum aparate foto, obiecte, accesorii, etc. Echipa magazinul este disponibilă pentru sfaturi și consultanță, echipa fiind pregătită pentru orice întrebări și nelămuriri din acest domeniu. Activitatea magazinului este în pricipal reprezentată de segemntul B2B, adică magazinul oferă soluții complete și produse cu precădere către studiouri foto, alte site-uri, etc.

Magazinul Photosetup.ro este atestat de către Trusted( programul naționat pentru certitificarea magazinelor online) încă din anul 2012. Pe pagina produselor veți găsi informații utile despre produs iar la obiective veți regăsi poze realizate de acel produs. Fiecare produs are o descriere optimă, specificații tehnice, ce conține pachetul, comentarii din partea utilizatorilor și informații despre garanție. Magazinul își răsplătește clienții printr-un sistem de fidelizare, la fiecare produs comandat veți primi un număr de puncte bonus pe care le puteți folosi la alte comenzi. Punctele se acordă în funcție de prețul produsul comandat, cu cât este mai scump, cu atât veți primi mai multe puncte bonus. Valorea unui punct bonus este de 0.01 lei, 100 puncte valorând 1 leu. Valabilitatea punctelor bonus aferente unei comenzi este de 6 luni. Pentru a vă folosi de acele puncte bonus, comanda minimă trebuie să fie de peste 50 lei.

Pe site veți găsi și produse expuse la pagina open box, aceste produse vin cu reduceri substanțiale. Transportul este gratuit la comenzi de minim 200 lei prin compania Fan Courier. Un produs comandat se poate returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Photosetup.ro