Un magazin online pentru animalele de companie si iubitorii de animale, pentru prietenii necuvantatori care asteapta de la oamenii care ii ingrijesc nu numai iubire si afectiune ci si hrana si adapost, Petissimo.ro este varianta perfecta de achizitionare a hranei pentru animale din mediul virtual. Practic, stapanii care nu mai au timp sa mearga in pet shop si sa cumpere animalului hrana, cei care nu stiu ce sa aleaga pentru a-si rasfata cat mai bine necuvantatoarele, se pot informa in mediul online, in cel mai mare webshop al hranei, echipamentelor, suplimentelor si accesoriilor de inalta calitate care se dezvolta chiar si pe plan international.

Misiunea Petissimo este de a furniza produse de cea mai buna calitate pentru animalele de companie, asigurand satisfactia lor dar si a stapanilor. Majoritatea produselor de pe site sunt pe stoc si sunt impachetate si livrate in aceeasi zi, reprezentantii companiei incearca sa isi atraga clientii prin servicii de livrare rapida, printr-o gama cat mai larga de produse dar si prin suport clienti foarte eficient.

Peste 8000 de produse sunt comercializate in acest magazin, de la hrana umeda si uscata pentru caini si pisici pana la accesorii si suplimente, produse de igiena si hrana dietetica aprtinand celor mai importante si renumite branduri la nivel international. Printre aceste branduri merita mentionate Royal Canin,Trixie, Fit active, Dog Chow, Brit, iar lista poate cotinua.

Clientii care intra pentru prima data pe site trebuie sa se inregistreze oferind datele personale si adresa de livrare. Apoi sa caute produsul de care are nevoie animalutul de companie drag in catalog sau in casuta search si sa il adauge in cos, o data ce a luat o decizie ferma in acest sens. Reprezentantii companiei vor avea nevoie de confirmarea comenzii pentru a livra la domiciliul clientului coletul. Livrarea se face in sistem de curierat rapid fara taxa daca valoarea comenzii depaseste 199 RON sau contra unei sume stabilita de acea companie. Perioada de livrare este de 24-72 de ore, iar plata se poate face cash sau cu cardul.

Hrana si produsele necesare cateilor, pisicilor, animalelor mici, dar si pasarilor sunt asigurate intr-o gama foarte variata de unul din cele mai apreciate magazine online de pe piata in acest domeniu, Petissimo.