Agricultura si cresterea plantelor si animalelor a fost dintotdeauna preocuparea de baza a romanilor. Acum, cand totul este mecanizat, foarte putini oameni mai pun accent pe agricultura traditionala. Totusi, exista si unele exceptii. Clientii magazinului Pestre.ro sunt dovada vie ca agricultura nu a murit si ca plantele inca mai sunt apreciate la adevarata lor valoare. Pestre este un magazin online in care se comercializeaza butasi de pomi si de flori, echipamente de bricolaj, pesticide, masini unelte, accesorii pentru camping si sport, produse utile in cresterea animalelor precum si produse sanitare si de climatizare.

Acum nu mai este necesar ca persoanele ce se ocupa de agricultura, fie pentru propria gospodarie, fie pentru a vinde, sa colinde magazinele de specialitate si serele. Se poate plasa o comanda ferma in cadrul magazinului Pestre, fie online sau telefonic. Prin crearea unui cont online, comandarea produselor este din ce in ce mai simpla cu fiecare vizita facuta in magazin. Este suficient ca potentialii cumparatori sa isi aleaga un produs, sa dea un click pe acesta, sa se informeze asupra caracteristicilor, sa vada o poza cat se poate de clara si sa il adauge in cosul virtual. De acolo, o data cu finalizarea comenzii, produsul va ajunge in cateva zile lucratoare la adresa mentionata in formularul de comanda.

Pentru florile care nu se prind, reprezentantii Pestre le schimba gratuit. Daca intarzie comanda, clientul primeste un procent de 3% din valoarea acesteia inapoi. In plus, clientul beneficiaza de consultanta gratuita si de transport gratuit la comenzi in valoare de peste 499 de lei. Numai astfel poate fi sprijinita agricultura si pot fi incurajati oamenii sa munceasca pamantul.

Clientii pot achizitiona din magazinul online butasi de trandafiri, pomi fructiferi, bulbi de flori si seminte, plante cataratoare si medicinale dar si ornamentale. De asemenea, sunt disponibile si motosape, motocultoare, pompe submersibile, pompe de suprafata, masini de erbicidat precum si pesticide, insecticide, fungicide, erbicide, acaricide eficiente. Un simplu tur virtual in magazinul online Pestre poate conving clientii, atat profesionistii cat si incepatorii in ceea ce priveste lucrarile in agricultura sa faca achizitii importante pentru gradina lor.