Pe magazinul online Perfectbijoux.ro veți găsi o gamă largă de bijuterii diverse. Aveți la alegere bijuterii cu cristale swarovski dar și bijuterii cu cristale cubic zirconia, perle, bijuterii din argint, etc. Pe site regăsim produse din categorii precum: cercei, coliere, brățări, seturi de bijuterii și inele. Bijuteriile comercializate sunt de o calitate bună dar și verificate printr-un control al calității. Bijuteriile sunt confecționate din metale non-alergice și nu conțin plumb sau nichel.

Magazinul ofera gratuit clienților posibilitatea de a beneficia de serviciul ambalare cadouri. Astfel, clienții pot beneficia de serviciul de ambalare deluxe, bijuteria comandată va fi livrate într-o cutiuță de catifea iar apoi va fi capitonată cu voal. Ambalarea va fi individuală, dacă comandați mai multe bijuterii puteți opta pentru o cutie de dimensiuni mai mari.

Pentru marimea inelelor, site-ul vă pune la dispoziție un tabel cu marimi. Acest tabel conține informații cu privre la circumferință, diamentru și mărime. Astfel, avem inele cu mărimea 5 și până la mărimea 13. Pentru întreținerea bijuteriilor, aveți câteva sfaturi precum: ferirea bijuteriilor de lovituri, nu purtați bijuteriile în timpul somnului, nu lipiți pietrele căzute, etc. Pentru mai multe informații despre întreținerea bijuteriilor, accesați această pagină a magazinului.

Livrarea gratuită se aplică la comenzile de peste 200 lei, costul curierului la comenzile de sub 200 lei este de 9.9 lei. Produse aflate în stoc se vor livra în maxim 24 de ore de la înregistrarea comenzii. Livrarea se poate efectua prin Poșta Română sau Fan Courier. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea coletului. El trebuie returnat în ambalajul original, cu toate accesoriile și fară a fi deteiorat. Blogul magazinului poate fi accesat la adresa blog.perfectbijoux.ro, pe acest blog veți găsi articole utile legate de modă și bijuterii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Perfectbijoux.ro