Pensulemachiaj.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de cosmetice. Asa cum spune si denumirea sa, pe acest site se pot gasi cele mai bune pensule pentru machiaj la preturi absolut avantajoase. Pe langa pensule, se pot cumpara de aici si farduri normale, farduri profesionale, kituri de farduri, creioane de ochi si de sprancene, spray pentru fixarea machiajului, rujuri, glitter pentru ochi, baze de machiaj si primer, pudre si iluminatoare, solutii de bornzare si blush, luciu de buze, rimel, sprancene, corectoare, fonduri de ten, gene false, bureti de machiaj si obiecte speciale pentru epilare. In general, pe acest site ajung cel mai des femeile, dar pot ajunge si barbatii atunci cand vor sa ofere un cadou de efect femeilor din viata lor. Fiecare doamna sau domnisoara se va bucura de un cadou cumparat de pe Pensulemachiaj.ro datorita calitatii si pentru simplul motiv ca oricat de multe accesorii si farduri exista in casa, tot timpul este loc pentru un refresh si pentru un nou articol care sa completeze colectia. Datorita gamei diversificate de produse, Pensulemachiaj este un site asaltat in fiecare zi de un numar foarte mare de vizitatori care cumpara de aici toate produsele de care au nevoie atat pentru propria persoana, cat si pentru o firma care la randul sau presteaza servicii din domeniul make-up.

Pe Pensulemachiaj.ro fiecare produs are poze cat mai reale pentru ca fiecare client sa inteleaga exact ceea ce cumpara si sa nu se simta ulterior inselat. Un alt avantaj major al produselor de pe site-ul Pensulemachiaj este pretul rezonabil la care se pot cumpara articolele din portofoliul firmei. La toate acestea se adauga si un foarte bun nivel de flexibilitate in ceea ce priveste transportul si livrarea deoarce fiecare cumparator este contactat pentru a confirma din nou comanda discutand cu operatorul pentru modificari.

Livrarea produselor se poate reliza in Poșta Română la prețul de 10 lei sau prin urgent Cargus / Fan Courier / DPD la prețul de 15 lei. Livrarea prin Poșta Română dureaza între 2 și 4 zile iar prin restul curierilor, 24 de ore. Produsele comandate pot fi returnate în termen de 10 zile de la data primiri coletului. Taxele de curierat pentru retur sunt suportate de către client.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pensulemachiaj.ro