Oricine are un magazin Penny in oras cu siguranta i-a calcat pragul si chiar a devenit client fidel. Oricat de departe ar fi, vizita la magazinul Penny este necesara! De ce? Pentru ca este unul din putine hypermarketuri care pune accent pe comercializarea de produse romanesti. Pentru ca la Penny.ro ofertele sunt de nerefuzat, preturile sunt mici si produsele de cea mai buna calitate.

Concret, clientii pot gasi pe site informatii despre marine proprii Penny Market, despre prospetimea fructelor si legumelor, a carnii, dar si informatii despre produsele lactate si alimentele de baza, despre alegerea acestora si informatii despre painea proaspata si produsele de panificatie, patiserie. Din oferta magazinului nu lipsesc nici produsele congelate, dulciurile, snack-urile, bauturile alcoolice si non-alcoolice, produsele de ingrjire, detergenti iar lista poate continua.

Cei care acceseaza varianta online a magazinului gasesc o lista foarte cuprinzatoare a produselor din oferta precum si cele mai noi cataloage. Sortimentul de produse este completat de oferte promotionale care in general sunt disponibile in cantitati limitate. Clientii pot plati cash sau cu cardul in peste 200 de magazine din intreaga tara. Penny este in continua expansiune si continua sa gaseasca noi oportunitati de extindere in toate orasele. Persoanele care sunt interesate de o cariera in domeniu isi vor gasi posturi disponibile in orasul de resedinta sau in apropiere si pot vedea toata reteaua de magazine pentru a se convinge ca au facut cea mai buna alegere.

Pasind o singura data in magazinul Penny, clientii isi vor dori sa se intoarca ori de cate ori au de facut cumparaturi pentru acasa, deoarece acest magazin imbina oferta bogata de alimente si produse non-alimentare cu preturile foarte accesibile, personalul foarte amabil si binevoitor si produsele proaspete. In plus, cei de la Penny sustin marcile romanesti si chiar indeamna clientii sa faca achizitii in acest sens pentru a le creste acestora increderea ca fac ceva bun pentru economia tarii. Cel mai important aspect este acela ca se pune accent pe sanatatea cumparatorilor deoarece in general produsele romanesti nu necesita stropirea cu diferite pesticide sau substante periculoase pentru a tine mai mult sau pentru a rezista la drum lung.