Magazinul PCmall.ro este proprietatea SC Micro Comp SRL, comercializând calculatoare refurbished ale unor branduri de renume, dintre care amintim producătorii IBM-Lenovo, DELL, Fujitsu, Asus sau Siemens. Electronicele provin de la mari insituții financiare Europene și Nord Americane, după expirarea perioadei de leasing, de 2 sau 3 ani.
PCmall.ro este importator direct pentru calculatoare refurbished din gama profesională, calculatoare second hand ieftine, sisteme pc, laptopuri, notebook-uri sau componente second hand. Echipamentele comercializate sunt fabricate în serii mari, fapt care asigură compatibilitatea componentelor, fiabilitatea și rezistența sistemelor. Pe lângă acest lucru, produsele fac parte din gama business, ceea ce înseamnă că asigură performanțe la consumuri energetice optimizate.
Atât produsele în sine, cât și echipamentele/ accesoriile sunt recondiționate, actualizate și testate în mod profesional atât de producător, cât și de specialiști calificați.
Misiunea este aceea de a oferi putere de calcul și încredere clienților, care vor cumpăra sisteme de calcul profesionale la o fracțiune din prețul lor original.
Mai mult decât atât, orice calculator vândut împreună cu licența, vine la pachet cu un program gratuit antivirus de la Microsoft.
Alte avantaje sunt: echipamente fabricate de producători renumiți, posibilitatea returnării produsului în 15 zile de la achiziție și garanția de 12-24 de luni care poate fi prelungită în mod succesiv prin programul de Buy-back.
În plus, prin opțiunea de Buy-Back, pe toată durata de folosire a echipamentului IT achiziționat aveți, oricând, oportunitatea de a-l schimba cu un echipament mai bun, mai performant și mai evoluat.
Comanda se efectuează cu ușurință, iar pentru o comandă ce depăsește suma de 300 lei, vă veți bucura de livrare gratuită. Puteți plăti ramburs la primirea coletului, online cu cardul bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau prin ordin de plată. O altă opțiune este plata online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături, pentru care puteți analiza detaliile în secțiunea Rate, din meniul orizontal al site-ului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Pcmall.ro