Cu o experiență de peste 14 ani pe piața IT din Romania, firma care este reprezentată de site-ul PCMadd.com furnizează soluții hardware de la branduri de calitate la prețuri competitive. Nevoile și preferințele clientului sunt puse pe primul plan, iar magazinul are cele mai bune oferte la calculatoare noi, sh și refurbished, la sisteme PC, componente PC și rețelistică, imprimante și monitoare LCD și LED. Totodată, PCMadd susține achiziționarea de produse refurbished de cea mai bună calitate, durabile și cu componente compatibile între ele, fiind foarte silențioase și cu un consum mic de energie electrică. În general, produsele refurbished din domeniul IT comercializate pe acest site provin din SUA și Europa la expirarea leasingurilor, în caz de suprastoc sau când companiile își schimbă parcul de PC-uri complet. Fiind vorba de branduri foarte cunoscute, durata de viață este foarte mare, iar raportul preț-calitate foarte bun. Fiind partener Microsoft, acest magazin online oferă posibilitatea de a oferi computere second hand refurbished, însă cu licențe preinstalate Windows Home Premium, Windows 7 Professional, Office 2007 Basic.

Produsele sunt livrate cu licență, cu software preinstalat, comanda se realizează rapid și simplu, livrarea se face în cele mai bune condiții, iar promoțiile sunt actualizate săptămânal. De la sisteme PC până la monitoare, de la laptopuri la diferite componente, rețelistică și imprimante, toate produsele sunt de înaltă calitate și pot fi achiziționate chiar și prin leasing, aprobarea se face în 24 de ore, iar dispozitivul dorit este mai aproape decât și-ar putea cineva închipui. Printre brandurile produselor comercializate pe site sunt incluse Dell, IBM, HP, Toshiba, ASUS, foarte cunoscute și apreciate la nivel național și internațional. Acest magazin online are și un forum special creat pentru întrebările utilizatorilor, un blog cu răspunsuri detaliate la toate nelămuririle și adrese de contact clare, incluzând adresa din Cluj a firmei, numerele de telefon, de fax, e-mail-urile și programul.

Reprezentanții PCMadd își dau interesul să își îndeplinească atribuțiile față de clienți, încercând totodată să își extindă rețeaua de distribuție și fiind deschiși la colaborări avantajoase de ambele părți. Costul de transport este de 14 RON + 1 RON/kg +TVA. De exemplu un sistem desktop are un cost de transport aproximativ de 29 lei. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 899 lei. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea coletului. Magazinul are un sistem de fidelizare activ care vă aduce un câștig de 3% în puncte la următoarele achiziții. De exemplu dacă efectuezi o comandă de 500 lei vei primi înapoi în contul tău 15 lei pe care îi vei putea folosi la următoarea comandă. Punctele au o valabilitate de 180 de zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe PCMadd.com