Magazinul online PcHouse.ro are în spate o echipă formată din peste 80 de persoane, prețurile produselor sunt extrem de accesibile, calitatea acestora este una superioară, iar service-ul se remarcă prin promptitudine.
În cei 24 de ani de activitate, acestea au fost principalele criterii după care s-au ghidat cei de la PcHouse.ro pentru a ocupa un loc fruntaș pe piața echipamentelor IT refurbished. Prin urmare, PcHouse.ro a devenit rapid un nume de referință pe piața IT refurbished pentru end-useri, dar și pentru distribuitori.
Magazinul vă pune la dispoziție o gamă variată de produse, de la calculatoare, laptopuri, monitoare și componente, la tablete, telefoane, imprimante, UPS-uri și accesorii. De altfel, pentru un plus de încredere și siguranță, vă puteți bucura de flexibilitate și suport rapid prin chat.
În plus, datorită parteneriatului MAR Microsoft, aveți la dispoziție calculatoare, laptopuri și servere cu licențe Microsoft Windows preinstalate și legale, la prețuri mult mai mici comparativ cu cele întâlnite pe piața electronicelor IT. De asemenea, vă sunt oferite puncte de loialitate, valabile pe o perioadă de 6 luni. Acestea pot fi utilizate în timpul achiziției, începând cu a doua comandă efectuată pe site.
Platforma magazinului online este una intuitivă și ușor de folosit, astfel încât dvs. să puteți găsi atât produsul dorit, cât și alte informații suplimentare (vezi secțiunile „Întrebări frecvente”, „Despre noi” sau „Contact”).
Tocmai pentru că în cei 24 ani de activitate au acumulat experiență din mai multe zone ale IT-ului, PcHouse.ro vă pune la dispoziție servicii precum: service, diagnosticare, salvare și recuperare de date, reparații PC/Server, reparații laptop, intervenții pe plăci de bază PC/laptop, reparații prin „reballing” (chipset northbridge, southbridge, plăci video, etc.), scriere/rescriere firmware componente, scriere/rescriere BIOS, reparații imprimante, curățare și mentenanță și extra-garanție 24 de ore.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe PcHouse.ro