Parfumul este de cele mai multe ori accesoriul care definește orice ținută, un parfum bun fiind mereu un atuu pentru a crea o impresie reușită celor din jur. În magazinul online parfumuriarabesti.ro există o varietate de parfumuri care vin de pe meleaguri arăbești, cu arome dulci, fructate, mai delicate sau mai tari, potrivite atât pentru femei, cât și bărbați, la prețuri destul de accesibile. Parfumurile originale aparțin unor producători de renume, parfumurile de la ARD AL ZAAFARAN, de la Khalis și Lattfa fiind disponibile, din îndepărtatul și însoritul Dubai, acum în format original și în România.
Comenzile se plasează rapid și simplu, fie online prin intermediul site-ului adăugând produsele în coșul virtual și finalizând comanda, fie telefonic la unul din numerele afișate. Plata se poate face cash sau cu cardul, totul desfășurându-se în siguranță.

Cum știu cei care nu au simțit vreodată aroma unui parfum arăbesc ce tip de parfum li se potrivește? În descrierea fiecărui produs sunt prezentate notele de vârf, de mijloc și de bază, astfel încât oricine își poate da seama dacă acel produs merită să fie achiziționat sau nu. În orice caz, produsul poate fi returnat în mod legal în perioada specificată pe site. Ofertele includ și un program de loialitate conform căruia orice cumpărător primește puncte bonus de loialitate care se vor transforma în reduceri pentru achiziționarea produselor viitoare din cadrul magazinului.
Cu ce se deosebesc parfumurile arăbești de cele disponibile în țară sau chiar și de parfumurile renumite la nivel internațional? Ei bine, prin accentele orientale, prin mirosul deosebit, prin faptul că au un ambalaj prețios, o sticluță interesantă și un preț convenabil.

Parfumuri arăbești își așteaptă cumpărătorii pentru a le oferi cel mai bun raport calitate-preț, termenul de livrare fiind de 24-48 de ore de la predarea către curier. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 100 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Parfumuriarabesti.ro