Magazinul online Parfumuri-timisoara.ro reprezinta compania SC Daniel’s Luxury Tim SRL si comercializeaza o gama foarte variata de produse de lux originale precum ceasuri, parfumuri, bijuterii, genti, ochelari, portofele si cosmetice, intr-o maniera foarte eleganta. Echipa care sta in spatele acestui magazin online foarte bine pus la punct este formata din oameni tineri, ambitiosi, optimisti si gata sa raspunda la toate intrebarile.

Cumparaturile online pot fi efectuate atat in baza recomandarilor prietenilor cat si a recenziilor clientilor asupra produselor de pe site. De asemenea, produsele sunt accesibile tuturor, doar prin crearea unui cont online prin care clientii vor avea acces la toata gama de produse comercializate. Experienta pe piata de peste 1 deceniu precum si produsele de lux originale recomanda aceasta companie ca fiind printre putinele de pe piata care poate face fata tuturor cerintelor si exigentelor clientilor. Produsele se livreaza direct din stoc, in 24 maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii, oriunde in tara. Produsele sunt originale iar comenzile mai mari de 1000 de lei beneficiaza de transport gratuit.

Printre brandurile de top ale produselor comercializate in cadrul acestei companii sunt incluse Amouage, Giorgio Armani, Aviator, Biolife, Britney Spears, Bvlgari, Calvin Klein, Casio, Cartier Paris, Carolina Herrera iar lista poate continua. Comanda se realizeaza simplu si rapid, direct pe site, in urma inscrierii unui cont in care trebuie incluse datele personale si detaliile de facturare. Pentru confirmarea disponibilitatii produsului sau produselor comandate, echipa va reveni cu un telefon in urma caruia la cateva ore va avea loc si livrarea.

Transportul se face in orice localitate din Romania prin intermediul serviciilor de curierat, marfa ajunge in cele mai bune conditii si pentru fiecare produs clientul beneficiaza de factura si de certificat de autenticitate. Cu siguranta clientii se vor declara extrem de multumiti de alegerea facuta. Cei care au dubii in priivinta produselor sau nemultumiri, sunt invitati sa faca returul produselor in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Asadar, magazinul online Parfumuri-Timisoara este locul potrivit de unde clientii isi pot comanda parfumuri, ceasuri, genti, cosmetice de calitate si diferite accesorii.