Unul din cele mai bine puse la punct site-uri in care se comercializeaza parfumuri de buna calitate, https://www.parfumescu.ro/ ofera clientilor o gama foarte variata de astfel de produse. Parfumurile de dama si de barbati sunt originale, persista, apartin unor producatori de renume la nivel international.In gama de parfumuri de lux sunt disponibile parfumuri deosebite, destul de dificil de gasit si de comandat din magazinele obisnuite. Fiecare parfum vine insotit de o fotografie concludenta si de asemenea de descrierea notelor de baza, inima si notelor de varf. Pe site sunt comercializate si parfumuri testere, care vin in cutie alba, nesigilata, iar mirosul si sticla sunt identice cu parfumul original. practic, atat femeile cat si  barbatii pot renunta la ideea de a umbla in magazinele de specialitate si de a cere cataloage de la prietene pentru a-si cumpara parfumul care sa le reprezinte cel mai bine personalitatea.

Comanda se plaseaza destul de simplu. Practic, in momentul in care clientii au gasit produsul pe care doresc sa il achizitioneze, este suficient sa apese pe butonul Adauga in cos, urmand a fi directionati catre pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi. Aici, clientii pot ajusta lista de cumparaturi, stergand sau adaugand unele elemente.Expedierea parfumurilor se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Prin Posta Romana, parfumurile ajung in maxim 5 zile lucratoare, in timp ce prin curierat, parfumurile ajung in maxim 48 de ore.

Magazinul online Parfumescu nu accepta decat plata in sistem ramburs, cu alte cuvinte plata se va efectua integral la livrarea comenzii. Pe cat de simpla este plasarea unei comenzi pe site-ul Parfumescu, pe atat de eficienta este aceasta decizie. Un parfum bun se cunoaste nu numai dupa sticluta, ci si dupa miros, dupa persistenta acestuia, dupa felul in care acesta “imbraca” pielea purtatoarei sau purtatorului.

Pentru a plasa o comanda mai rapid sau pentru a obtine informatii suplimentare, clientii pot apela numarul de telefon afisat pe site. Nicicand nu a fost mai simpla comandarea unui parfum de calitate ca acum, cand acest lucru este posibil cu doar cateva click-uri si cateva zile de asteptare.