Magazinul online Parfumeria.ro oferă produse originale, de calitate, livrate într-un ambalaj special, potrivit pentru a-l oferi cadou unei persoane dragi. Magazinul are o gamă largă de produse 100% autentice, parfumuri și cosmetice care provin de la distribuitorii autorizați.
Încă din 2011, Parfumeria.ro este rezultatul unei viziuni despre modalitatea de a comercializa online parfumuri și cosmetice de lux. Cu o echipă dedicată, responsabilă și ambițioasă, magazinul online reușește să ofere servicii ireproșabile și produse 100% originale, ambalate într-un pachet de servicii profesionale care să arate respectul față de cumpărător.
Brand-uri cunoscute de parfumuri și produse cosmetice se regăsesc pe site, la un preț avantajos.
Comanda se plasează cu ușurință, iar costul curieratului rapid este de 15 lei.
Odată solicitată o informație (prin formularul de contact, e-mail sau telefon) clientul va primi răspunsul în maximum o oră.

În cazul în care ați comandat un produs și nu sunteți mulțumit, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 30 de zile calendaristice. Înainte de returnarea produsului, este obligatorie notificarea telefonică sau prin e-mail. Produsul trebuie returnat în aceleași condiții: sigilat, neutilizat și nealterat. În caz contrar, acesta va fi reexpediat. De altfel, nu se acceptă produsele care prezintă modificări fizice, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.
Produsele pot fi returnate fără invocarea unui motiv, dar trebuie însoțite de copia după factură, iar restituirea sumei de bani se va face în termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin ordin de plată, în contul bancar furnizat de client. E important să știți că, suma restituiată nu include cheltuielile de transport.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Parfumeria.ro