Parfumuri captivante și unice, care se asociază cu moștenirea preistorică și cu luxul superior, parfumurile arăbești reușesc să te poarte în două lumi complet diferite: una exotică și cealaltă tradițională. Ingrediente precum chihlimbarul, moscul, iasomia, tămâia sau lemnul de santal sunt esențiale în fabricarea parfumurilor arăbești.
După cum îi spune și numele, în magazinul Parfum-arabesc.ro, puteți găsi parfumuri originale orientale și cosmetice la prețuri atractive și într-o gamă variată.
Experiența de cumpărare online este ușoară și intuitivă: doar adăugați produsele dorite în coș, completați datele necesare livrării și facturării și trimiteți comanda. Puteți plăti online cu cardul sau ramburs, la primirea coletului. Livrarea este rapidă și gratuită pentru comenzile de peste 300 de lei.
În cazul în care doriți să efectuați un retur, o puteți face în termen de 14 zile, iar dacă aveți alte nelămuriri, îi puteți contacta pe cei din echipa magazinului, atât telefonic, cât și printr-un email.