Desi pare greu de crezut, exista un magazin online complet dotat cu toate produsele, uneltele si dispozitivele necesare intretinerii unui parc sau a unei gradini. Parcuri.ro este magazinul online unde se vand plante ornamentale, accesorii pentru gradina, ingrasaminte si seminte de gazon precum si materiale irigatii. Tot aici specialistii asigura servicii peisagistice complexe si complete, de la servicii de amenajari gradini, de montaj al sistemelor de irigatii si realizarea retelelor de drenuri pana la plantarile de arbori si arbusti ornamentali, semanarea gazonului si intretinerea gradinii. Practic, site-ul Parcuri este nu numai un magazin complet cu solutii eficiente pentru parcuri si gradini ci si unul din cele mai importante site-uri care pun accent pe protejarea naturii.

Acest magazin online vinde in primul rand ornamente de gradina, arbusti, arbori, gazon, flori, plante decorative iar profesionistii se ocupa si de servicii de proiectare peisagistica, amenajarea si intretinerea gradinii. Plantele mult dorite pot ajunge la domiciliul clientului sau al firmei pe care o reprezinta dupa o scurta incurisune pe site si dupa ce acesta apasa ferm butonul de comanda. Din cosul online produsele ajung in cateva zile la destinatie prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Plata se poate efectua in numerar in sistem ramburs, prin ordin de plata, card Visa sau Mastercard. Indiferent de varianta aleasa, este extrem de simplu pentru cei care vor sa aiba o gradina ca la carte sa isi comande gazon, bulbi si rizomi, brazi de Craciun dar si arbori foiosi si rasinosi, trandafiri si vita de vie, magnolii si flor de gradina. Pe site sunt disponibile si plante acvatice pentru iazuri, pietre ornamentale naturale, materiale de protectie pentru plante, unelte de gradina si lista poate continua.

Cu un simplu click pe site clientii pot stabili o intalnire cu specialistii companiei in vederea obtinerii unor servicii de peisagistica, deszapezire, toaletari arbori, semanare sau montaj de gazon, proiectare teren de fotbal, taieri garduri vii, pomi si vita de vie, intretinere iazuri artificiale si lista poate continua. Cu alte cuvinte, tot ceea ce cauta clientii la o echipa de profesionisti in intretinerea si amenajarea gradinilor si spatiilor verzi este disponibil online, pe site-ul Parcuri.