PantofioriVeseli.ro este un magazin online specializat în comerțul de încălțăminte pentru copii. Magazinul se evidențiază prin concurență prin produse de calitate de la producători renumiți precum Livie and Luca, Bobux si Vincent Shoes.Pentru ca dezvoltarea piciorușelor este foarte importantă în creșterea sănătoasă a copiilor, magazinul oferă produse care se vor potrivi excelent copilului dvs.  Magazinul oferă încălțăminte în funcție de mărimea piciorușului dar și de vârsta lui.

„Micile printese pot fi incaltate cu sandalute, ghetute, cizme si pantofiori, iar micutii voinici cu sandale, cizme, ghete sau pantofi de copii. Materialele calitative, producatorii de renume, preturile avantajoase si diversitatea modelelor de pantofi pentru copii, si de incaltaminte pentru copii, in general, transforma magazinul Pantofiori Veseli in cel mai de nadejde companion al micutilor plimbareti nazdravani.”

Magazinul online este sctrucuturat în categoriile copii (din care enumerăm pantofi, sandale, cizme si ghete), încălțăminte pentru fete(sandale, ghete, cizme și pantofi), încălțăminte baieți, articole pentru bebeluși și colecția nouă.

Pe prima pagină veți găsi noutăți, recomandări și promoții. Produsele se pot schimba sau returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Cheltuieleli returnării sau înlocuirii produsului vor fi suportate de client. Dacă ați primit un produs incomplet sau neconform trebuie să anuntați echipa pantofioriveseli.ro în maxim 48 de ore de la primirea coletului. Costul trasportului este de 15 ron pentru București iar pentru restul țării este de 20 ron.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe PantofioriVeseli.ro