Pasionatii de calatorii, de natura, de aer liber, cei care isi doresc sa viziteze locuri interesante din tara si de peste hotare sunt invitati pe site-ul Oxigentour.ro unde isi pot incarca plamanii de aer curat, isi pot indeplini cele mai mari vise si isi pot depasi asteptarile in ceea ce priveste calatoriile. Pentru clientii care isi cunosc limitele, pentru cei care vor sa si le exploreze, pentru oamenii care doresc sa impartaseasca bucuria de a trai si de a fi liberi sa viziteze locuri frumoase din tara si de peste hotare, Oxigentour.ro este locul perfect in care trebuie sa se afle.

Site-ul reprezinta asociatia Oxigen in cadrul careia, in ultimii cativa ani s-au pus la cale si s-au indeplinit zeci de expeditii interne, externe, cu mii de oameni plecati in calatorie pe munte. Dorinta de aventura, pofta de viata, iubirea pentru mediul inconjurator, sustinerea spiritului ecologic, sustinerea turismului responsabil sunt doar cateva din motivele pentru care clientii ar trebui sa intre pe site-ul Oxigentour. Aici experientele sunt de neuitat, calatoriile se transforma in amintiri frumoase, valoroase, iar nevoile sufletului sunt hranite prin conexiune cu natura si prin calatorii ce implinesc viata.

Oxigentour ofera oamenilor sansa sa respire aer plin de oxigen, pregatindu-le vacante pline de adrenalina, de aventura si de peisaje impresionante. Ghizii experimentati le vor calauzi pasii oriunde vor merge. In cadrul site-ului oamenii vor afla tot ceea ce este necesar pentru a calatori cu minori, politica de confidentialitate, vor putea rezerva bilete de avion prin agentie sau prin parteneri, stabilind destinatia de calatorie, data plecarii si numarul de pasageri. Biletele sunt mai ieftine iar ofertele de cazare sunt impresionante. Clientii Oxigentour isi pot cauta vacanta perfecta pe site in functie de durata acesteia, tipul de iesire (city break, climbing, Bucuresti, party, Rafting, relaxing, safari sau trekking), in functie de locatie (interna sau externa) dar si in functie de mijlocul de transport si pretul total al calatoriei. Cu alte cuvinte, cele mai frumoase momente pot fi petrecute in natura alaturi de cei dragi prin simpla accesare a site-ului Oxigentour!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Oxigentour.ro