Parte a OTP Group, OTP Bank Romania este una din cele mai importante institutii financiare din Romania, apartinand unuia din cele mai importante grupuri din Europa Centrala si de Est. inca din anul 2004, OTP Bank a devenit o banca universala puternica si s-a straduit sa ofere servicii de inalta clasa si complete pentru clienti persoane fizice si juridice. Clientii acestei banci beneficiaza nu numai de serviciile si produsele oferite, ci si de consiliere de incredere din partea specialistilor, pregatiti sa faca o oferta pe masura asteptarilor si cerintelor. Serviciile prezentate pe site-ul Otp.ro se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor cu profesii liberale si persoanelor juridice, dar si IMM-urilor si marilor corporatii.Pe site poate fi consultat oricand cursul valutar, poate fi gasita lista de sucursale si ATM-uri OTP si clientii pot lua legatura cu specialistii prin intermediul serviciilor Call Center.

Aceasta companie si-a consolidat lista de clienti si si-a croit drumul spre succes prin inovatie si competenta, oferind servicii bancare competitive. Fiind o banca universala cu surse de finantare proprii ce ofera servicii financiare integrate atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice, specialistii cauta mereu solutii pragmatice adaptate la realitatile economice ale pietei si la asteptarile persoanelor interesate intr-un mediu dinamic.

Practic, pe site-ul OTP.ro clientii pot afla toate informatiile necesare si pot aplica pentru carduri de debit si de credit, pentru produse de economisire, depozite la termen, produse de investitii si alte servicii importante pentru dezvoltarea personala si profesionala. Marile companii pot beneficia chiar de factoring comercial, parteneriate si solutii de garantare, carduri potrivite afacerii lor, de sprijin in obtinerea fondurilor europene, de operatiuni documentare de import-export si de credite pentru agricultura.

Fiecare produs si serviciu in parte estedescris in amanunt, iar in mediul online optiunile sunt nelimitate. Se pot deschide conturi pentru juniori, pentru seniori, conturi curente, carduri pentru studenti, conturi deplati cu servicii de baza, precum si pachete intregi pentru pensionari, pentru ca pensia sa le fie virata direct in cont. De asemenea, se pot accesa credite de nevoi personale si ipotecare.