Fie ele de seară sau de zi, cambrate sau vaporoase, lungi, medii sau scurte, negre sau colorate, rochiile reprezintă un articol vestimentar preferat de femeile de toate vârstele, nelipsind din garderoba acestora.
În magazinul online Orochiepezi.ro, doamnele vor găși rochia potrivită stilului și personalității lor, dar și evenimentului la care urmează să participe sau scopului pentru care o achiziționează. Rochiile sunt disponibile în showroom-ul din București, acolo unde doamnele primesc consultanță gratuită. Pentru cele care optează pentru cumpărăturile online există un tabel de mărimi foarte clar și bine pus la punct, conform căruia doamnele pot lansa comanda fără a se teme că rochia nu le vine sau nu le avantajează.

Rochiile se pot plăti și în două rate, se pot plăti cash sau cu cardul, în funcție de opțiunile fiecărui client în parte. Așadar, clientele pot comanda rochii de seară, de cocktail, de botez, cu livrare gratuită la comenzi de peste 400 de lei. Pe blogul magazinului, doamnele și domnișoarele vor găsi informații potrivite în ceea ce privește alegerea rochiei și accesorizarea acesteia. Magazinul online O Rochie Pe Zi este un concept nou pe piață din țară, poziționând zilnic o rochie specială la un preț foarte bun, cu un discount considerabil. Astfel, toate clientele sunt mulțumite, iar în cazul în care au nevoie de altceva, pot returna rochia fără costuri suplimentare sau o pot schimba cu un alt produs. Misiunea specialiștilor este aceea de a ajuta clientele să își găsească rochia potrivită, care să le inspire și să le facă mai frumoase la fiecare eveniment la care participă.

În atelierul de croitorie al acestui magazin, doamnele au posibilitatea de a comanda rochia pe comandă, în funcție de dorințele și nevoile fiecăreia în parte (serviciile de croitorie și retușurile sunt contra-cost). Rochiile sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și sunt perfecte pentru orice stil vestimentar.