Un magazin online în care se comercializează exclusiv produse bio de cea mai bună calitate, din plante, care nu conțin organisme modificate genetic sau pesticide, ierbicide sau tratamente chimice este Organicindia.ro, locul potrivit de unde persoanele care pun mare accent pe starea lor de sănătate, își pot achiziționa ceaiurile, tratamentele sau suplimentele alimentare. Produsele Organic India sunt create din plante medicinale ayurvedice integrale, vin în ambalaje sigure, iar fiecare produs în parte este descris în amănunt.
Respectul pentru natură și angajamentul luat față de clienți sunt numai câteva dintre principiile celor de la Organic India. Totul despre plante, beneficiile pe care acestea le au și afecțiunile pe care le previn sau le tratează și totul despre valorile pe care specialiștii încearcă să le scoată în evidență atunci când le oferă clienților produse de cea mai bună calitate sunt exprimate chiar pe site.
Astfel, clienții pot adăuga în coșul virtual, după o scurtă căutare și o lungă informare asupra produselor și beneficiilor acestora, ceea ce le este de folos sau le atrage atenția.

După confirmarea comenzii, produsele sunt livrate direct la domiciliu și astfel oamenii pot începe imediat tratamentul. Calitatea produselor este garantată de certificările cu care acestea vin însoțite, acordate de cele mai recunoscute instituții din lume. Certificarea organică UE și certificarea NON GMO sunt doar câteva dintre aceste importante recunoașteri la nivel mondial.
Din magazinul Organic India puteți cumpăra ceaiuri Tulsi, suplimente alimentare, pudre, Psyllium, toate la cel mai bun raport calitate-preț.

Ceaiurile conțin plante savuroase, condimente și sunt destinate anumitor afecțiuni la nivel fizic și psihic. Suplimentele alimentare vin, în general, sub formă de pastile și sunt destinate stimulării imunității, reglării și îmbunătățirii funcțiilor anumitor organe precum și detoxifierii organismului.
Magazinul online Organic India își așteaptă clienții cu diferite produse folositoare la prețuri avantajoase. Livrarea produselor se efectuează în 1-3 zile de la confirmarea comenzii, iar transportul este gratuit pentru comenzile ce depășesc 150 lei. Un produs comandat are drept de retur de 10 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Organicindia.ro