Orange este liderul pieței de telecomunicații din România. Area cea mai mare cifră de afaceri din acest sector și un număr de peste 2.000 de angajați. Orange activează pe cinci continente și are peste 183 de milioane de clienți. Compania este specializată și oferă servicii de comunicații mobile, internet dar și televiziune. France Telecom este compania principală sub care brandul Orange activează. Pe site sunt afișate produse din magazin precum telefoane, accesorii, tablete și obiecte conectate. Ofertele speciale sunt de asemenea expuse, în fiecare perioada veți găsi diferite oferte ce includ reduceri la telefoane, smartphone-uri dar și alte produse disponibile în magazin.

Sistemul de fidelizare folosit se numește Orange Thank You, în acest program vei primi puncte pentru tranzacații online, reduceri la accesorii dar și alte beneficii la alegere. Poți cumpăra smartphone sau tabletă cu plată în rate pe factură. Pentru situații neprevăzute poți alege să îți asiguri smartphone-ul sau tableta. În caz că ai nevoie de service rapide și asistență poți apela la Orange Care Center. Orange utilizează de asemenea și un sistem de Buy-Back, poți veni cu vechiul tău dispozitiv într-un magazin Orange și vei primii un voucher. Alte servicii oferite de Orange: smartphone-uri recondiționate la preț redus, Orange Antivirus, Orange Content Lock, etc.

Dacă doriți să vă mutați din altă rețea, Orange are oferte optime de portare. Vă puteți păstra numărul de telefon dar și beneficia de diferite oferte, valabile în perioada respectivă. De obicei veți primi trafic dublu de net dar și reduceri la smartphone-ul dorit. Harta de acoperire pentru servicii mobile de tip 4G, 3G, 2G și Wi-Fi este disponibilă pe această pagină. Acoperirea este 93,88 din populația țării și 100% din populația urbană. Peste 10.100 de localități au acces la cel mai rapid internet mobil. Acoperirea 4G a fost extinsă în toate stațiile de metrou din București și în toate aeroporturile din România.

Benefiile service-ului orange sunt: garanție pentru intervențiile efectuate, posibilitatea de a verifica online starea telefonului și recuperarea telefonului în aproximativ 5 zile lucrătoare. Poți afla de asemenea ce dispozitive se pot reara sau decoda printr-o simplă cutare. Lista de magazine Orange se poate accesa pe această pagină, aici vei găsi cea mai apropiată locație Orange de tine. Pe revista Orange Shop sunt prezentate diferite oferte dar și informații despre tehnologie, gadget-uri și cele mai noi știri din domeniu. Pentru transfer de bani, compania a implementat serviciul Orange Money. Este un transfer sigur, disponibil 24/24, costuri reduse și ușor de folosit. Poți transfera bani oriunde, poți plăti facturi, reîncărcări prepay și altele.

Pe pagina unui produs vi se va afișa prețul cu abonament sau prețul standard. Produsul poate vi rezervat și într-un magazin Orange. Majoritatea produselor beneficiază de transport gratuit iar termenul de livrare este de aproximativ 1-3 zile. Produsele se pot returna în termen de 30 de zile de la data primiri produsului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Orange.ro