Igiena și sănătatea orală sunt foarte importante încă de la cele mai fragede vârste, iar îngrijirea orală se poate face și acasă, nu numai la dentist, deși nu sunt de neglijat vizitele anuale sau bianuale la un cabinet de specialitate. Serviciile profesionale și soluțiile pentru îngrijirea orală disponibile pe site-ul Oralix.ro sunt de cea mai bună calitate, acestea având scopul de a menține un zâmbet frumos și strălucitor.
Ce pot cumpăra, concret, oamenii, din magazinul online Oralix? Cele mai bune periuțe de dinți, pastă de dinți clasică, pentru copii, cu efect de albire sau terapeutică, apă de gură și ață dentară, produse de albire și cosmetică dar și dușuri bucale. De asemenea, pot fi achiziționate și produse foarte utile pentru persoanele ce poartă proteze sau aparate ortodontice.

Mai sunt și produsele care previn, tratează sau încetinesc anumite afecțiuni, cum sunt parodontoza, gingivita, sensibilitatea dentară sau produse pentru pacienți ce poartă implanturi, coroane sau care pur și simplu vor să își albească dinții și să aibă un zâmbet strălucitor în câțiva pași simpli. Produsele vin sub forma unei ape de gură, a unui gel, a unor paste sau chiar sub forma unor spray-uri orale și au un preț competitiv. Fie că au nevoie de produse pentru prevenție sau tratament, Oralix este magazinul online care oferă soluții complete pentru îngrijirea orală. Comanda poate fi lansată online sau telefonic, produsele sunt expediate prin intermediul curieratului rapid în cel mai scurt timp, iar pacienții nu vor aștepta prea mult până când își vor rezolva problemele care îi apasă și îi chinuie de atâta timp.

Oralix este o companie ai căror specialiști sunt interesați să ofere clienților cele mai bune soluții la cel mai bun preț pentru a-și păstra sănătatea dinților și pentru a nu fi nevoiți să ajungă la extracție și mai apoi la implantul dentar. Blogul site-ului poate fi accesat extrem de simplu și conține informații necesare tuturor celor care se confruntă cu probleme mai mici sau mai mari la nivelul danturii.
Costul de transport este de 12 lei, livrarea gratuită se aplică la comenzile de peste 100 lei, iar timpul de livrare este de 24 de ore din momentul expedierii. Termenul de returnare al unui produs comandat este de 14 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Oralix.ro