Magazinul online Ora10.ro este deținut de către compania Vostok Spirit, companie cu peste 10 ani de experiență pe această piață. Vostok Spirit este distribuitor exclusiv în țara noastră pentru mărcile Vokstok-europe, Sturmanskie, Vostok-INC, Aviator, Buran, Tomoro, Shark. Compania este de asemenea importatoare pentru producători precum Zepellin, Adriatica, Junkers, etc.

Pe site veți regăsi ceasuri produse de companii cu istorie în domenii precum Armată, Marină, Spoturi extreme,etc. Pe magazin veți găsi peste 2500 de produse ce acoperă majoritatea categoriilor. Astfel avem ceasuri de bărbați, ceasuri damă, bijuterii, curele & brățări, cadouri, etc. Garanția este de tip național și este de 24 luni. La fiecare comandă efectuată, utilizatorii vor primi puncte de fidelitate. Magazinul oferă de asemenea și servicii de ceasornicărie.

Pentru navigarea pe site, magazinul îți pune la dispoziție mai multe tipuri de filtre. Stocul afișat pe site este unul în timp real, astfel se vor evita problemele legate de stoc și întărzieri. Veți primi notificări despre starea comenzii prin sms, astfel veți fi mereu informat cu privire la statusul comenzii dvs. Pentru prieteni, puteți folosi sistemul de trimitere voucher.

Magazinul deține service autorizat în cazul defecțiunilor. Produsele aflate pe site pot vor beneficia de garanție internațională timp de un an și de o garanție națională timp de 2 ani. Nu pot fi trimise în garanție produsele din gama consumabilelor: telescop, carcasă, accesorii, etc. Puteți solocita consultanță profesională înainte de achiziția unui produs. Pentru piese de schimb sau recondiționări piese, puteți apela tot la serviciile magazinului. Magazinele fizice se află în AFI Cotroceni și AFI Ploiești.

Costul livrării este de aproximativ 20 lei, transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 400 lei. Costul asigurării coletului este de 1 % din valoarea lui totală. Produsele aflate în stoc vor fi expediate în 24 ore. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Pentru retur trebuie să notificați magazinul în scris cu decizia de returnare la adresa de email office@ora10.ro

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ora10.ro